A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Вітання зі святом Весни!

Дата: 08.03.2024 08:50
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

 

Дорогі жінки! Милі пані!

Чарівні дівчата Мартинівської територіальної громади!

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний жіночий день - свято, яке прославляє настання весни і представниць прекрасної статі. 

Ви – прикраса та гордість нашого краю. І ваші променисті посмішки та легкий рум'янець – головна прикмета приходу цього весняного дня.

У теперішні нелегкі часи дуже важко підібрати потрібні слова. Та ми знаємо, що кожна з вас мріє про завтрашнє мирне життя, про обов’язкову перемогу добра над злом, про щасливе життя своїх дітей, про процвітання, силу та багатство нашої України.

Будьте впевнені, що саме так і буде. Бо тільки ви,  українські жінки, силою думки, слова, погляду, вчинку, молитвою, ділом, подвигом спроможні вистояти у всьому, зберегти жіночність та красу душі та наблизити довгоочікувану Перемогу.

Бажаємо, щоб ваші очі ніколи не плакали від горя, щоб ваші руки ніжно та міцно обіймали своїх рідних, щоб ваші серця стукотіли від радісних новин та подій, щоб мрії збувалися.

Рідні наші!

Перше весняне свято – заслужено ваше. Як і природа, ви даруєте життя і несете у собі творчу енергію. Всі слова вдячності, які ви чуєте в ці весняні дні – свідчення безмежної поваги до вашої доброти, краси, мудрості, чуйності та любові – усьому, що стоїть за гордим та ніжним словом «жінка».

У цей воістину жіночий день хочеться від щирого серця побажати, щоб ваше серце завжди палало від любові. Щоб ваше життя було наповнене лише добрими та прекрасними подіями, а поруч будуть лише надійні, вірні люди. Будьте завжди  лагідними, ніжними, жіночними та коханими. Добробуту та гармонії вашим сім'ям, здоров'я, довголіття! Нехай у ваших серцях завжди живе весна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь