A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

оголошення

Залучення внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади до розвитку економіки Мартинівської громади

Повномасштабна війна, розгорнута Російською Федерацією 24 лютого 2022 року, суттєво відкоригувала пріоритети розвитку територіальних громад в Україні, перенісши їх в бік безпеки та виживання. Внаслідок воєнних дій багато підприємств припинили свою роботу, значних руйнувань зазнала інфраструктура, чимало українців змушені були покинути свої домівки та шукати прихистку в інших регіонах. Війна поклала додаткову відповідальність на ті регіони, які перебувають у тилу, щодо функціонування економіки, формування резервів, надання населенню послуг, підтримки критичної інфраструктури.

13:58 15.08.2023

Щодо вчасної сплати земельного податку та орендної плати

 Звертаємось до громадян, які мають у власності та користуванні (оренді) земельні ділянки: в термін з 07 до 31 серпня поточного року звернутися до земельного відділу апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради, Білухівського та Варварівського старостинських округів для отримання податкового повідомлення щодо вчасної сплати земельного податку та орендної плати.

08:41 03.08.2023

До відома громадян. Відбудуться інформаційні сесії

  8 серпня 2023 року о 09.30 у Мартинівському будинку культури та об 11.30 у Варварівському будинку культури відбудуться інформаційні сесії в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування щодо захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації або гендерно зумовленого насильства, осіб з групи високого ризику до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, найбільш уразливих ВПО та населення, постраждалого від конфлікту у Полтавській області»

16:05 02.08.2023

Запрошуємо до зустрічі усіх зацікавлених ВПО та місцевих жителів громади.

   29 червня 2023 року у приміщенні ЦНАПу Мартинівської сільської ради з 10.00 до 11.00 год. відбудеться  виїзний прийом громадян, який проведуть працівники Карлівського управління Полтавської філії Полтавського обласного Центру зайнятості по питанню навчання, працевлаштування та надання інших соціальних послуг для  внутрішньо переміщених осіб.

15:46 27.06.2023

Послуги перукаря

15.06.2023 р. з 9.00 год. в приміщенні Мартинівської сільської ради для осіб похилого віку та осіб з інвалідністю будуть надаватися послуги перукаря

12:24 09.06.2023

Оголошення про наявність вакантної посади

  Оголошення про наявність вакантної посади головного спеціаліста відділу соціального захисту населення управління правового, соціального забезпечення та управління персоналом апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради

09:05 15.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь