Мартинівська сільська громада
Полтавський

Позачергова сесія Мартинівської сільської ради

Дата: 31.05.2022 15:08
Кількість переглядів: 230

Фото без опису  31 травня під головуванням Мартинівського сільського голови за участю депутатів, старост Білухівського та Варварівського старостинських округів, членів виконавчого комітету, керівників підприємств та установ, запрошених відбулася XX позачергова сесія VIII скликання Мартинівської сільської ради.

  Після ознайомлення з порядком денним та обрання лічильної комісії депутати приступили до роботи.

  По першому питанню звітувала головний бухгалтер Халтуринського ГСКП. Вона інформувала про внесення змін до Програми підтримки та розвитку комунального господарства на 2022 рік.

  З  наступних 4 питань виступив заступник сільського голови. Депутати прийняли позитивні рішення щодо: внесення змін до Програми підтримки підрозділів територіальної оборони на території Мартинівської ТГ на 2022; до Програми соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Мартинівської ТГ на 2022-2024 роки; до комплексної Програми соціального захисту населення Мартинівської сільської ради на 2022-20223 роки. Одноголосно підтримали про утворення комісії для обстеження підприємств водопостачання та водовідведення, джерел централізованого та децентралізованого водопостачання населених пунктів Мартинівської ТГ.

Фото без опису  Про внесення змін до бюджету Мартинівської сільської територіальної громади слово мала начальник фінансового відділу. 

  Начальник відділу освіти, культури та спорту виступила про організацію ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Мартинівській сільській раді; про надання дозволу закладам загальної середньої освіти та культури на списання основних засобів; про внесення змін до Програми «Шкільний автобус» на 2022-2025 роки.

  Начальник земельного відділу апарату виконавчого комітету на розгляд та затвердження депутатського складу внесла клопотання ПП «Бурякорадгосп цукрокомбінату ім. Халтуріна» та  заяви громадян із земельних питань. На підставі п.5 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення безпеки в умовах воєнного стану» під час дії воєнного стану забороняється передача земель у приватну власність та розроблення відповідної документації. Тому, з питання отримання земельної ділянки у власність чи надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації, сесія прийняла рішення залишити заяви громадян без задоволення та, в свою чергу, надати їм роз’яснення про право повторного звернення до сесії сільської ради після закінчення дії воєнного стану.

   Підсумки пленарного засідання підвів сільський голова, подякувавши присутнім за плідну роботу.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь