A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

З Новим Роком! З Різдвом Христовим! Все буде Україна!

Дата: 28.12.2022 12:02
Кількість переглядів: 234

                                                      Фото без опису                                      

                                      Дорогі українці! Шановні земляки!

  Залишилося кілька днів найкоротшого року в історії України. Січень, лютий…. Далі відлік часу зупинився для кожного з нас.

 Рік видався надскладним і проводжатимемо ми його не так, як минулі. Без святкових салютів та гучного сміху, без головної ялинки та яскравих гірлянд. Без людей, які б могли бути поряд, без мрій, які повинні б здійснитись. Але незважаючи ні на що, МИ вистояли і будемо міцно стояти, не втрачаючи віри та мужності, стаючи ще більш незламними та нездоланними.

 Для кожного з нас найголовніші цінності - це мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня.

 

 Для підтримки духу давайте відзначимо новорічне свято за сімейним столом і віритимемо, що наступного року нас збере єдність, а не горе.

 Нехай наступний рік принесе мирного неба без ракет, світло і тепло в кожну оселю, звільнені від окупанта південь та схід, українських дітей без сліз на очах, батьків, які дочекалися синів та дочок з фронту, тихі ночі без звуків сирен та вибухів, перемогу України та повернення усіх захисників додому!

  Нехай наступного року буде вдосталь тепла,  обіймів, часу! Часу на сім'ю, часу на подорожі, часу працювати та радіти життю. Нехай перемога увірветься до нас, щоб щасливими були всі дні у нас!  А ще простого людського щастя та надії на світле майбутнє. Нехай 12 місяців Нового року дивують лише приємними новинами.

Фото без опису  Тоді, коли опуститься на згорьовану українську землю ніч, засяє зірка,  сповістивши світ про народження Христа. У Святий вечір, у колі своїх рідних, подякуймо Богу за хліб на столі і нашим захисникам за  можливість зустріти Різдво Христове у своїй хаті. Згадаймо тих, хто віддав життя за рідну землю, за нашу свободу.

 Нехай це величне свято Різдва подарує нам найбажаніше і найочікуваніше для кожного українця - Перемогу над ворогом! Хай панує любов і добро у ваших родинах! Нехай серце завжди пишається нашою великою нацією, а душа щиро дякує українським героям за можливість прокидатися вранці з надією на світле майбутнє.

Будьте здорові й енергійні, вірте в чудеса і нехай вони обов'язково трапляються! 

 

Все буде добре!  Слава Україні! Героям слава!

З Новим 2023 роком! З Різдвом Христовим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь