Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 28.09.2023 12:40
Кількість переглядів: 423

Фото без опису 28 вересня під головуванням сільського голови Віктора Котенка за участю 15 членів виконавчого комітету відбулось зібрання.

 У порядку денному розглянули та винесли відповідні рішення з 10 питань.

 Зокрема, присутніми було створено постійно діючу комісію з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та відумерлої спадщини на території Мартинівської сільської ради; прийнято рішення та надано дозвіл на монтаж тимчасової споруди гаража; погоджено список працівників освіти, поданий директорами шкіл, для нагородження грамотами з нагоди професійного свята; затверджено висновок опікунської ради виконавчого комітету та висновок про доцільність позбавлення батьківських прав; внесено зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини, та інше.

Фото без опису  У «Різному» слово мала староста Білухівського старостинського округу Алла Бойченко стосовно затвердження переліку послуг, які з 1 жовтня буде надавати комунальне підприємство «Білухівка», згідно розрахунків на такі ж послуги, що надає Халтуринське ГСКП (надання послуг трактора-косарки, трактора з плугом. Щодо надання послуги дровокола – вирішили перенести на розгляд наступного засідання виконавчого комітету сільської ради після детальнішого вивчення та  здійснення перерахунку калькуляції даної послуги).

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь