A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 29.02.2024 13:07
Кількість переглядів: 206

Фото без опису Сьогодні, 29 лютого, під головуванням Віктора Котенка відбулось засідання виконавчого комітету Мартинівської сільської ради. Під час зібрання присутні члени виконкому розглянули низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

 У рамках засідання прийнято до відома інформації про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Мартинівської сільської ради у 2023 році та про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Мартинівської сільської ради за 2023 рік.

 Розглянуто питання надання приміщення з Фонду житла Мартинівської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та обговорено про повідомну реєстрацію Колективного договору між адміністрацією та  профорганізатором первинної профспілкової організації Закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Малятко» Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024-2028 роки.

 Затверджено інформаційні та технологічні картки і доповнено перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Мартинівської сільської ради. Присвоєно поштову адресу об’єкту нерухомого майна. 

 

Фото без опису Прийнято рішення щодо компенсації витрат власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб по Мартинівській  територіальній громаді в січні 2024 року, розширено перелік платних послуг, які надаватиме КП «Білухівка», затверджено висновок опікунської ради виконавчого комітету Мартинівської сільської ради.  

   Розглянуто інші питання.

 У «Різному» слово мала Наталія Панасенко з пропозицією щодо збільшення виплати одноразової грошової допомоги з бюджету Мартинівської сільської ради матерям при народженні дитини (з 10 до 20-30 тис.грн.). Така дотація може стати суттєвою підтримкою молодих сімей у плані народжуваності. Також Наталія Василівна звернулася до керівництва громади, до голови санітарно-екологічної комісії сільської ради з потрави бджіл - організувати зустріч з місцевими аграріями та громадськістю щодо обговорення питання можливого заподіяння шкоди людям та навколишньому середовищу під час проведення комплексу весняно-польових робіт в період розпилення пестицидів під час вирощуванні зернобобових культур, а саме, сої. Та звернути увагу аграріїв на дотриманні обов'язкових вимог при використанні отрутохімікатів.

 Михайло Гаврюшенко клопотав про прийняття рішення щодо вирішення питання поховання безрідних громадян. Запропоновано звернутися з даного приводу до бюджетної комісії та сесії сільської ради.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь