A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 28.01.2021 14:22
Кількість переглядів: 312

28 січня під головуванням сільського голови Віктора Котенка у приміщенні  сільського Будинку культури відбулося засідання виконавчого комітету Мартинівської сільської ради.

  У роботі зібрання взяли участь 20 членів виконкому: заступник сільського голови Олександр Родик, керуючий справами апарату (секретар) виконавчого комітету Ігор Дроздович, начальники управління та відділів апарату виконавчого комітету, старости Варварівського та Білухівського старостинських округів та інші.

   У порядку денному присутні затвердили План роботи виконкому Мартинівської сільської ради на 2021 рік, взяли до відома звіт начальника  відділу-головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету сільської ради про виконання сільського бюджету за 2020 рік, затвердили перелік  об’єктів та видів  суспільно-корисних робіт для порушників, неплатників аліментів, на яких судом накладено адміністративне стягнення  у вигляді громадських робіт, що будуть виконуватися  на підвідомчій території  Мартинівської сільської  ради у 2021 році. Також обговорили та затвердили склад органу опіки і піклування при виконавчому комітеті Мартинівської сільської ради та проголосували за  надання квартири та видачу ордеру на заселення жительці с. Мартинівка Макаренко А.А., яка звернулася з даного питання, як багатодітна мати, до сільського голови на особистому прийомі.

  Крім того, члени виконкому ознайомились та внесли на розгляд пленарного засідання позачергової сесії Мартинівської сільської ради, яка відбудеться 29 січня, проект звернення депутатів Мартинівської сільської ради Полтавської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП, АТ «Полтавагаз» щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу, електроенергію. 

  У «Різному» слово мали члени виконкому: Наталія Панасенко, яка порушила питання щодо вакансій по закладах культури Мартинівської сільської ради, та Валерій Озаров, що говорив про проблему усіх населених пунктів сільської ради - несанкціоновані сміттєзвалища. В свою чергу сільський голова відповів, що для боротьби з несанкціонованими сміттєзвалищами будемо вживати всіх можливих заходів. Головне зараз не допустити їх зростання, поступово  ліквідувати і в перспективі встановити контейнери. Тоді  вдасться зрушити проблему з місця.

   На цьому виконком завершив свою роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь