Мартинівська сільська громада
Полтавський

Активно рухаючись шляхом поставлених цілей та сталого розвитку, підписано угоди на облаштування оргтехнікою комп’ютерних класів Варварівського та Білухівського НВК на суму 500 тис.грн.

Дата: 05.02.2021 10:06
Кількість переглядів: 1141

Фото без опису

Активно рухаючись шляхом поставлених цілей та сталого розвитку,             4 лютого 2021 року у приміщенні Мартинівської сільської ради відбулась робоча зустріч Мартинівського сільського голови  Віктора Котенка із командою Департаменту регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування», а саме: менеджером соціально-інфраструктурних проєктів Костянтином-Крістіаном Крушем, начальником відділу регіонального розвитку ГП «Полтавагазвидобування», регіональним менеджером Марією Куруа та заступником директора з земельних та соціальних питань ГП «Полтавагазвидобування» Віталієм Хівренко.

  В ході зустрічі обговорювалась співпраця в сфері реалізації проєктів місцевих ініціатив шляхом надання громаді спонсорської та благодійної допомоги на розвиток сільських територій у 2021 році та на перспективу.

 Керівника Мартинівської громади Віктора Котенка зацікавила пропозиція взяти участь в оголошеному АТ «Укргазвидобування» конкурсі грантів «Енергія розвитку», адже переможець конкурсу отримає грант у 100 тис.грн. на реалізацію своєї ідеї. А ідей для втілення в життя не мало!

  За результатами зустрічі домовились про реалізацію проєктів соціально-інфраструктурного партнерства  та підписали угоди на облаштування оргтехнікою комп’ютерних класів Варварівського та Білухівського НВК на суму 500 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь