A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Мартинівський сільський голова Віктор Котенко провів виїзний прийом громадян у селі Варварівка

Дата: 11.02.2021 12:22
Кількість переглядів: 854

10 лютого цього року, згідно графіку виїзних прийомів громадян, Мартинівський сільський голова Віктор Котенко обговорював проблеми жителів с. Варварівки та приймав відповідні рішення.

  На прийом до сільського голови завітали директор Варварівського сільського Будинку культури Наталія Полєжаєва та художній керівник Юрій Валах. Ними порушено питання відкриття у селі аптечного пункту. На що Віктор Іванович відповів, що відкрити аптечні пункти у кожному селі територіальної громади на сьогоднішній день немає можливості через відсутність ліцензії та відповідальних фахівців. Тому запропонував вирішити питання забезпечення ліками жителів Варварівки поки що таким чином: на території Мартинівської сільської ради у приміщенні амбулаторії загальної практики сімейної  медицини через декілька тижнів буде відкрито аптечний пункт, який аптека «Валента» забезпечить необхідними лікарськими медикаментами. За домовленістю із старостою Варварівського старостинського округу Михайлом Данцем, громадяни через старостат зможуть замовляти та отримувати потрібні ліки. Крім того, в подальшому, свої медичні послуги зможе надавати і ТОВ СВ «Медікал», які згодні розмістити свій аптечний пункт на території Мартинівської громади, але тільки після отримання ними ліцензії.

  Далі обговорили питання ремонту фасаду сільського Будинку культури, питання підвезення людей до с. Мартинівка та м. Карлівка, щодо ліквідації сміттєзвалищ на території усіх сіл територіальної громади.

   З земельних питань звернулися працівник АЗПСМ Ірина Білан,  завідувач Варварівською сільською бібліотекою Таміла Вус, соціальний працівник Ольга Долженкова  та пенсіонерка Олександра Недяк. На їх питання сільський голова надав вичерпні відповіді та запропонував ряд рішень. 

   Таміла Анатоліївна запросила гостей відвідати сільську бібліотеку, де розповіла про свою роботу та плани.

   В свою чергу, сільський голова також інформував про найближчі перспективні задуми та їх реалізацію. Вирішується питання облаштування вуличного освітлення, встановлення зупинок громадського транспорту, придбання сміттєвоза. Також заплановано проведення благоустрою територіальної громади та ліквідацію аварійних дерев.

   В ході розмови староста Михайло Данець додав, що з метою покращення інфраструктури села, першочергово запланував встановити арку на вході у сільський парк  та провести висадження декоративних дерев на території старостату.

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь