A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Проведено навчання щодо вивчення інструкції з діловодства, яка розроблена у Мартинівській сільській раді

Дата: 11.02.2021 12:43
Кількість переглядів: 727

  Фото без опису11 лютого в приміщенні сільської ради начальник загального відділу апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Наталія Супрун та головний спеціаліст  з кадрових питань управління правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Вікторія Авраменко провели навчання щодо вивчення інструкції з діловодства, яка розроблена у Мартинівській сільській раді та затверджена розпорядженням сільського голови 25 січня 2021.

Фото без опису

  В роботі взяли участь начальники та спеціалісти відділів апарату виконавчого комітету сільської ради, діловоди Варварівського та Білухівського старостинських округів.

 

  Фото без описуНаталія Супрун ознайомила із правилами та нормами складання службових документів, розповіла про правильність оформлення фірмового бланку сільської ради, про правила написання листів  та організаційно-розпорядчих документів, про деякі питання щодо роботи із зверненнями громадян, про  засвідчення документів підписанням, затвердженням та проставлянням печатки, про оформлення копій документів, підтверджуючи все прикладами та наданням зразків. Також інформувала  про роботу та склад експертної комісії апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради.

 Фото без опису  Вікторія Авраменко навчала як складати накази з кадрових питань та нагадала присутнім про необхідність та вчасність подання декларації про доходи за 2020 рік.

   Крім того, начальник управління правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Ірина Сущенко доповіла про правильність оформлення трудових книжок та своєчасність присвоєння рангів посадовим особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь