A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Виїзний особистий прийом громадян заступником голови Мартинівської сільської ради Олександром Родиком

Дата: 16.03.2021 15:25
Кількість переглядів: 1019

 16 березня заступник голови Мартинівської сільської ради Олександр Родик провів виїзний прийом громадян у Білухівському старостинському окрузі.

  Сьогодні до  заступника завітали 5 мешканців села, які звернулися з метою вирішення особистих проблемних питань.

  Так, житель с. Білухівка, Володимир Хоношок порушив не одне питання. Він говорив про забезпечення бензином Білухівської АЗПСМ. На його думку, 540 літрів в рік паливного матеріалу, що виділяється на амбулаторію, не достатньо для ефективного та швидкісного медичного обслуговування  населення сімейним лікарем. У частих випадках, через нестачу, чи, можливо, з метою економії палива, сімейний лікар об’їздить хворих на велосипеді, що затримує вчасне надання невідкладної медичної допомоги. Олександр Родик з даного питання відповів, що Білухівська АЗПСМ знаходиться у підпорядкуванні Карлівського  ЦПМСД. Згідно бюджетного запиту щодо виділення коштів для задоволення потреб медичних закладів, який надає, відповідно розрахунків, Карлівський ЦПМСД, необхідну суму коштів Мартинівська сільська рада перерахувала в повному обсязі. При потребі збільшення палива для Білухівської АЗПСМ, це питання в обов’язковому порядку буде вирішено при уточненні бюджету за підсумками першого півріччя цього року.

  Також Володимир Хоношок звернувся щодо внесення змін до встановленого  часу освітлення вулиць села в нічний час. За його пропозицією: нічне вуличне освітлення вмикати з 22 години ночі і до 4 години ранку. Заступник голови пообіцяв вивчити дане питання, порадитись щодо його вирішення із головою сільської ради та про результати повідомити старосту округу.

 Потому до Олександра Анатолійовича звернулася місцева жителька Любов Кузьменко по питанню оплати за транспортування природнього газу та  з проханням подбати про встановлення на фасадах житлових будинків адресних табличок з номером та назвою вулиці чи провулку, що  дасть змогу знайти необхідну адресу бригаді швидкої допомоги, рятувальникам чи працівникам поліції.

  По питанню надання земельної ділянки у власність звернулася Ніна Цілініченко. Щодо зняття з місця реєстрації та поставлення на реєстраційний облік запитала Людмила Філатова. На що Олександр Родик дав відповідні роз’яснення та рекомендації.

 Депутат Мартинівської сільської ради Микола Кобилка порушив питання ремонту дороги у с. Знаменка, облаштування місцевого пляжу та запитав про графік прийому державного реєстратора, що працює у сільській раді.

  Староста Білухівського округу Алла Бойченко звернулася з приводу створення у ОТГ Ради ветеранів.

  Потому Олександр Родик відвідав Білухівську АЗПСМ, де зустрівся із головним лікарем Гамідом Кадашовим. У ході зустрічі говорили про своєчасне забезпечення медикаментами жителів села, яке організовує сам головний лікар, співпрацюючи із аптекою ВТЕК; про перспективу придбання для амбулаторії нового кардіографа та аналізаторів для дослідження крові та сечі. Слід зазначити, що у Білухівській АЗПСМ на сучасному рівні функціонує денний стаціонар прийому хворих, де люди мають змогу отримати необхідні медичні процедури та лікування.

  

   Далі заступник сільського голови  відвідав Білухівський НВК, де директор школи Ольга Безпалько провела екскурсію по закладу, розповідаючи про зроблене та втілене, підтверджуючи прикладами. Та ознайомила із планами на майбутнє. Підводячи підсумки зустрічі, Олександр Анатолійович зазначив, що «у цій школі є мета і правильна організація вирішення усіх питань».

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь