A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Про епідемічну ситуацію та запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Мартинівської сільської ради з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2.

Дата: 29.03.2021 11:57
Кількість переглядів: 488

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 26 березня 2021 року        с. Мартинівка                        № 20/2021

 

 

 

 

Про епідемічну ситуацію та запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Мартинівської сільської ради з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби   COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2

 

Керуючись пунктом 2 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 113 Кодексу законів про працю України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами),  пунктом 4 ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних захворювань», на виконання рішення регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Полтавської області від 19.03.2021 р. № 6/2021, заслухавши інформацію головного лікаря комунальної установи Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги Терентьєвої Людмили Віталіївни та у зв’язку з забороною на період оголошеного в Україні карантину роботи закладів культури, обмеженням відвідування закладів освіти, виконавчий комітет Мартинівської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.      Інформацію головного лікаря комунальної установи Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги Терентьєвої Людмили Віталіївни взяти до відома.

2. Відділу освіти, культури та спорту виконавчого апарату Мартинівської сільської ради:

2.1.   По завершенню весняних канікул (до 01.04.2021 р.) провести детальний аналіз стану захворюваності дітей дошкільного та шкільного віку в розрізі ДНЗ та шкіл, що діють на території громади та запровадити постійний щоденний моніторинг стану їх здоров’я. Забезпечити безумовне дотримання всіх санітарних та протиепідемічних заходів в навчальних закладах.

2.2. В разі погіршення епідемічної ситуації негайно інформувати виконком Мартинівської сільської ради і вносити пропозиції щодо призупинення роботи відповідного закладу.

2.3.   Для працівників дошкільної та позашкільної освіти, культури тощо вжити заходів, передбачених законодавством при встановленні карантину, а саме:

-        надання працівникам відпусток без збереження заробітної плати за заявою працівника;

-        встановлення працівникам неповного або скороченого робочого часу або тижня за заявою працівника;

-        введення простою.

-      на період простою в роботі, спричинених поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 та оголошенням карантину, проводити оплату праці у розмірі, передбаченому частиною 1 статті 113 Кодексу законів про працю України та іншими законодавчими актами.

3. Керівникам медичних та аптечних  закладів забезпечити необхідний резерв медикаментів на період загострення захворюваності гострою респіраторною хворобою COVID-19.

4. В умовах погіршення епідемічної ситуації обмежити проведення культурно-масових заходів, релігійних тощо, які передбачають велике скупчення людей.

5. Суб’єктам господарювання всіх форм власності, що діють на території Мартинівської громади забезпечити умови роботи з метою розмежування і недопущення скупчення людей в громадських місцях (транспортні перевезення, заклади торгівлі, громадського харчування тощо).

6. Загальному відділу апарату Мартинівської сільської ради продовжити посилену роз’яснювальну роботу серед населення через сайт Мартинівської сільської ради, соціальні канали та інші канали інформації щодо важливості дотримання протиепідемічних заходів під час погіршення епідемічної ситуації.

7. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                           В.І. Котенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь