A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Самовільне зайняття земельної ділянки є адміністративним правопорушенням, відповідальність за яке передбачена статтею 53-1 Кодексу України

Дата: 12.05.2021 09:10
Кількість переглядів: 1014

 Фото без опису 11 травня за участю старости Варварівського старостинського округу Михайла Данця, землевпорядників сільської ради відбулось спільне виїзне засідання постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, просторового планування  та з питань місцевих природних ресурсів і збереження навколишнього природного середовища та постійної комісії з питань прав людини, законності, запобігання  корупції, регламенту, депутатської етики та місцевої згуртованості.

 Причиною проведення екстренного зібрання став самовільний захват та засів земельних угідь громадянами населених пунктів Мартинівської сільської ради, що не знаходяться у їх власності.

Фото без опису  Так, у с. Варварівці виник земельний спір. Місцеві жителі, не дотримавши встановленого земельним кодексом України  порядку отримання земельної ділянки у власність (Ст.123), розпочали польові роботи на обраних самовільно земельних угіддях. Члени земельної комісії у присутності таких громадян оглянули самовільно зайняті земельні ділянки, виявили порушення та склали відповідні акти, які будуть направлені для розгляду та винесення відповідних рішень до правоохоронних органів та головного управління Держгеокадастру Полтавській області.

 

   Також, цього дня, у приміщенні сільської бібліотеки провела своє зібрання постійна комісії сільської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики. Члени комісії розглянули та внесли на позачергове засідання сесії профільні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь