A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2021 року

Дата: 01.06.2021 09:41
Кількість переглядів: 1274

МАРТИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  28 травня 2021 року                                                                           № 38/2021

 

 

Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2021 року

 

 

 

 

 

 

 

На виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», з метою підготовки та організації літньої оздоровчої кампанії 2021 року заплановано охопити послугами відпочинку та оздоровлення дітей шкільного віку пільгових категорій, а саме: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з інвалідністю; дітей учасників бойових дій; дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей та інших категорій.

Організацію оздоровчої кампанії 2021 року покладено на: відділ освіти, службу у справах дітей сільської ради, АЗПСМ.

Оздоровчі послуги дітям пільгових категорій також надаватимуться в позаміських дитячих закладах оздоровлення. Для дітей, які проживають на території Мартинівської сільської ради працюватиме 4 заклади відпочинку з денним перебуванням (пришкільні табори).

До 4 червня поточного року Кординаційною радою з питань літньої оздоровчої кампанії влітку 2021 року буде проведено перевірку готовності закладів відпочинку до початку оздоровчої кампанії.

Враховуючи вищенаведене та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради

вирішив:

1.        Інформацію про організацію в Мартинівській сільській раді відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2021 року взяти до відома.

2.        Затвердити склад Координаційної ради з питань літнього оздоровлення дітей у 2021 році (додається).

3.        Фінансовому відділу забезпечити своєчасне фінансування видатків на оздоровлення та відпочинок дітей, передбачених у сільскому бюджеті. Встановити вартість дітодня у пришкільному таборі 50, 00 грн.

4.        Координаційній раді з питань літнього оздоровлення дітей у 2021 році для забезпечення в Мартинівській сільській раді організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2021 року:

4.1        Забезпечити неухильне дотримання вимог Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», зокрема, строку тривалості зміни, забезпечення збереження та належного функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також здійснення контролю за їх діяльністю.

4.2        Охопити оздоровленням та відпочинком дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей учасників бойових дій, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, та дітей інших пільгових категорій.

4.3        Забезпечити початок роботи оздоровчих закладів не пізніше 10 червня 2021 року.

4.4        Забезпечити дотримання правопорядку, правил техніки безпеки, пожежної безпеки в пришкільних таборах відпочинку під час оздоровлення дітей.

4.5        Здійснювати посилений контроль за зайнятістю підлітків, які взяті на облік службою у справах дітей та виховуються у неблагополучних сім’ях.

5.        відділу освіти (Гречко Т.С.):

5.1        Забезпечити координацію проведення оздоровчої кампанії 2021 року.

5.2        Організувати підбір та направлення дітей пільгових категорій на відпочинок та оздоровлення.

5.3        Забезпечити разом висвітлення в засобах масової інформації

проведення підготовки, організації оздоровлення та відпочинку дітей, позитивного досвіду впровадження нових форм і методів роботи пришкільних таборів.

5.4        Забезпечити на належному рівні організацію та функціонування пришкільних таборів (дитячих закладів з денним перебуванням) на базі закладів загальної середньої освіти.

5.5        Здійснювати контроль за розробкою та виконанням примірного плану виховної роботи, занять з творчого, духовного та фізичного розвитку під час роботи дитячих пришкільних таборів.

6.        Службі у справах дітей сільської  ради (Філонець Н.М.) організувати роботу з підлітками за місцем проживання, в першу чергу з тими, які не охоплені організованими формами відпочинку.

7.  Виконання рішення покласти на начальника відділу освіти, культури та спорту Мартинівської сільської ради Гречко Т.С.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну  комісію Мартинівської сільської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання  та соціальної політики.

 

 

Склад Координаційної ради з питань літнього

оздоровлення дітей у 2021 році

Гречко Т.С. – начальник відділу освіти,

Тригуб Ю.О. – головний спеціаліст відділу освіти,

Філонець Н.М. – спеціаліст служби у справах дітей сільської  ради

Зубенко Т.А. – сімейний лікар Мартинівської АЗПСМ

Кадашов Г.Р.– сімейний лікар Білухівської АЗПСМ

Кашеваров А.О. - сімейний лікар Варварівської АЗПСМ

Кірякіна О.Г.- фельдшер санітарний Карлівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби В Полтавській області

 

 

Сільський голова                                                                  В.І. Котенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь