A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Вітаємо переможців конкурсу на "Кращий двір" та "Кращий багатоквартирний будинок".

Дата: 08.06.2021 10:01
Кількість переглядів: 2937

Фото без опису    2 червня цього року  підведено  підсумки конкурсу на «Кращий двір», «Кращий багатоквартирний будинок» та прилеглу до нього прибудинкову територію. Даний конкурс було затверджено рішенням виконавчого комітету Мартинівської сільської ради 26 березня та проведено з 1 квітня по 1 червня в рамках проведення весняного двомісячника санітарної очистки, благоустрою та озеленення.

    Комісією у складі: заступника сільського голови Олександра Родика, старости Білухівського старостату Алли Бойченко, старости Варварівського старостату Михайла Данця,  депутатів сільської ради - голів постійних комісій: Юрія Харака,  Юрія Шраменка, Ольги Безпалько здійснено об’їзд населених пунктів Мартинівської територіальної громади, оглянуто подані на конкурс кращі домоволодіння, відповідно критеріїв визначено переможців.

  Так, у селі Мар’янівка було вибрано та оглянуто 7 будинків, які є чистими, естетично оформленими, доглянутими та вміло впорядкованими. Господарями таких домоволодінь є: Іван Філонець, Олександр Заратуйченко, Олександр Бричко, Ольга Скаковська, Олександр Фарков, Віктор Кривий, Микола Кордиш.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У селі Мартинівці відмічено будинки Стефанії Гончарук, Ніни Шетлюк, Катерини Клименко, Тетяни Зройчикової, Світлани Гапонової. Також оглянуто та оцінено багатоквартирні будинки № 3 та № 5, що по вулиці Калиновій, будинок № 8 по вулиці Дмитра Барвіна та будинок № 2/1 по вулиці Сороки.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  У селі Варварівці участь у конкурсі взяли 10 домоволодінь. Їх господарями є: Любов Ляпота, Анатолій Стонога, Олена Скалецька, Володимир Турлов, Микола Скрипник, Олександр Вус, Марія Козеренко, Володимир Калітін, Микола Зінченко та Павло Козеренко.

Фото без опису Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

  До уваги членів комісії у селі Білухівці були представлені будинки Світлани Биндас, Тетяни Козелько та Зої Кулинич.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

   Після об’їзду населених  пунктів громади комісія по підведенню підсумків конкурсу здійснила підрахунки оцінок, відповідно критеріям. До уваги брались: наявність табличок з назвою вулиці та номерами будинків, озеленення двору (квітники, клумби, декоративні кущі, дерева на прибудинкових територіях), естетичний стан фасадів будинків та огорож, належний санітарний стан прибудинкових територій (відсутність будівельних матеріалів, бур'янів, сміттєзвалищ), охайність та чистота, цікавий дизайн.

  Переможцями конкурсу на «Кращий двір» стали господарі:     

  Ольга Скаковська (с. Мар’янівка), Світлана Гапонова (с. Мартинівка), Анатолій Стонога (с. Варварівка) та Зоя Кулинич (с. Білухівка). Хочеться відзначити домоволодіння Любові Ляпоти та Павла Козеренка, що у селі Варварівці, будинок та двір Світлани Биндас, що у Білухівці, будинки Світлани Гапонової та Тетяни Зройчикової, що у Мартинівці. Ці домоводіння є кращими, заслуговують великої уваги та є   прикладом для інших господарів.

Фото без опису   У номінації   на присвоєння звання "Кращий багатоквартирний будинок" переможцем став будинок № 3 по вулиці Калиновій у селі Мартинівці. До уваги брались: благоустрій прибудинкової території: озеленення (дерева, декоративні кущі, клумби, квітники), наявність урн, стан дитячих чи спортивних майданчиків, їх естетичний вигляд, загальний вигляд будинку, зразковий стан балконів, санітарний стан під’їздів, їх освітленість; утримання у зразковому санітарному та технічному стані нежилих приміщень; обладнання вхідних дверей та входів у підвальні приміщення; активність жителів  у проведенні заходів по належному утриманню будинку та благоустрою прилеглої території; наявність і естетичне оформлення нумерації будинків, під'їздів.

Фото без опису  Велику вдячність члени комісії винесли жительці цього будинку Вірі Гаврюшенко, яка завдяки своєї творчості, смаку та таланту, натхненням та вмінням прикрасила територію багатоквартирного будинку красивими клумбами та виробами.

   Зразковим будинком у селі Мартинівці є будинок № 2/1, що по вулиці Сороки. Господарі цього двохквартирного будинку вміло, естетично, охайно та зі смаком оформили його стан та доглядають прилеглу територію.

   Усіх призерів та переможців даного конкурсу буде нагороджено достойними призами та подарунками під час урочистостей святкування  Дня села у Мартинівській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь