A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Працюють постійні комісії сільської ради.

Дата: 08.06.2021 15:30
Кількість переглядів: 948

   8 червня у приміщенні сільської бібліотеки відбулись засідання постійних комісій сільської ради по розгляду питань, які внесені на чергове засідання IX  сесії VIII скликання. 

   Так, члени постійної комісії сільської ради  з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства розглянули та обговорили питання «Про укладення трудового контракту з керівником комунального підприємства, що належать до комунальної власності Мартинівської сільської ради»,  з яким виступила начальник управління правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітенту Ірина Сущенко.

  Постійна комісія сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, крім питань, що  стосуються бюджету та внесення змін до нього, внесла на розгляд сесії питання «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2023 роки Мартинівської сільської ради».

  Також, своє зібрання організували сьогодні і члени комісії з питань надання одноразової грошової допомоги із сільського бюджету.

 На ім’я голови Мартинівської сілської ради надійшли заяви від місцевих жителів про фінансову допомогу через хворобу та термінове хірургічне втручання. Питання вирішені позитивно. Допомогу надано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь