A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулась чергова сесія Мартинівської сільської ради.

Дата: 10.06.2021 16:04
Кількість переглядів: 1259

  10 червня під головуванням сільського голови Віктора Котенка відбулось пленарне засідання IX чергової сесії сільської ради восьмого скликання.     

  У роботі зібрання взяли участь 19 депутатів сільської ради (із 22 обраних), заступник сільського голови Олександр Родик, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Ігор Дроздович, секретар сільської ради Олена Ляхова, начальники відділів апарату виконавчого комітету сільської ради, представники ПП «Бурякорадгосп цукрокомбінату імені Халтуріна», громадськість села.

  Перед початком роботи головуючий на пленарному засіданні ознайомив присутніх з порядком денним та вніс пропозиції щодо складу лічильної комісії.

Фото без опису По питанню щодо внесення змін до бюджету Мартинівської сільської територіальної громади на 2021 рік слово мала начальник  фінансового відділу Юлія Думенко.

  Начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко внесла на розгляд та затвердження депутатського корпусу Програму  розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2023 роки Мартинівської сільської ради. Потому інформувала щодо затвердження нової редакції Положення про конкурс на посаду керівника закладу освіти, про внесення змін до Порядку організації заходів з відшкодування частини вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей.

Фото без опису  Начальник управління правового та кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Ірина Сущенко виступила про укладення трудового контракту з керівником комунального підприємства, що належить до комунальної власності Мартинівської сільської ради, а саме, про припинення з 10 червня 2021 року безстрокового трудового договору, укладеного з директором КП «Халтуринське ГСКП» Михайлом Чернегою та укладення з ним строкового трудового контракту терміном на 5 років з 11 червня 2021 року. Після обговорення даного питання, за більшою кількістю голосів, депутати вирішили перенести «укладення строкового договору з Чернегою М.О. на наступне зібранні сесії, через його відсутність на сьогоднішньому зібранні».  Також запропоновано директору ХГСКП інформувати депутатський склад про свої подальші плани роботи на займаній посаді.

Фото без опису Потому депутати затвердили технічну документацію із нормативної грошової оцінки земель села Варварівка Полтавського району Полтавської області, прийняли позитивні рішення по клопотаннях ПП «Білухівка» та ПСП «Орач», залишили без задоволення клопотання ПП «Бурякорадгосп цукрокомбінату ім. Халтуріна» та ПП «Агромаш», надавши заявникам відповідні роз’яснення. 

  Щодо розгляду клопотання ФГ «М.В. Щедрий лан», то заявнику рекомендовано звернутися з даного питання за консультацією до юридичних установ.

  В подальшій роботі члени зібрання обговорили та підтримали колективне звернення жителів с. Білухівка щодо здешевлення для населення платні за газ або відміни платні за транспортування газу. Було вирішено направити відповідні листи до Полтавської ОДА та АТ «Полтавагаз».

Фото без опису  У «Різному» слово мали: житель с. Мартинівка Сергій Литовченко стосовно надання інформації про наявність земель комунальної власності, що знаходяться на території Мартинівської сільської ради; депутат сільської ради Юрій Шраменко рекомендував комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування при відборі кандидатів на заміщення вакантних посад першочергову перевагу надавати кваліфікованим спеціалістам Мартинівської територіальної громади; член виконкому Володимир Прощенко пропонував детальніше вивчити питання облаштування харчоблоку та капітального ремонту даху і стін будівлі опорного закладу «Мартинівської загальноосвітньої школи I-III ступенів» з метою реалізації відповідного Проєкту.

  Протягом сесії відповіді на запитувану в ході обговорень інформацію надавали фахівці з правових питань: Ірина Сущенко,  Людмила Левошко, Павло Жмурко та Любов Пластун.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь