Мартинівська сільська громада
Полтавський

Працюють комісії сільської ради.

Дата: 13.07.2021 15:55
Кількість переглядів: 932

 Фото без опису В переддень позачергового засідання сесії Мартинівської сільської ради свої зібрання провели постійні комісії сільської ради з метою  попереднього розгляду сесійних питань.

   Так, постійна комісія сільської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та жилого-комунального господарства внесла на розгляд сесії питання затвердження Передавального акту Варварівського ГСКП та затвердження Статуту Халтуринського ГСКП у новій редакції, про що інформувала начальник управління правового та кадрового забезпечення сільської ради Ірина Сущенко.

Фото без опису  Потому, відбулось засідання постійної комісії сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, участь в якому взяв голова сільської ради Віктор Котенко.

  Депутати розглянули та внесли на розгляд пленарного засідання сесії питання  внесення змін до бюджету сільської ради, питання встановлення місцевих податків і зборів та затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності  на території сільської ради. Також обговорили та рекомендували сесії на затвердження: внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Мартинівської сільської ради Карлівського району Полтавської області на 2021-2022 роки; затвердження проектної документації «Облаштування харчоблоку та капітальний ремонт даху та стін будівлі Опорного закладу «Мартинівська ЗОШ I-III ступенів»; затвердження Програми святкування дня села по Мартинівській сільській раді.

Фото без опису  Крім того, в ході зібрання, члени комісії розглянули ряд важливих для розвитку громади питань, обговорили щодо нагородження переможців конкурсу «Кращий двір», «Кращий багатоквартирний будинок»  та внесли на затвердження сесії питання внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Мартинівської сільської ради на 2021-2023 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь