A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Проведено всеукраїнський забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

Дата: 28.08.2021 14:52
Кількість переглядів: 847

Фото без опису   28 серпня, в переддень Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України,  у Терешківській територіальній громаді Полтавського району було проведено ряд заходів, спланованих Консультативною радою у справах ветеранів війни сімей загиблих захисників України при Полтавській обласній державній адміністрації на виконання Плану заходів, затвердженого Кабінетом Міністрів України.

 

  Проведено всеукраїнський забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ», участь в якому взяли понад 20 команд. 

   Перед початком проведення заходу учасники та присутні мали змогу відвідати Музей важкої бомбардувальної авіації та покласти квіти до стели загиблих в АТО/ООС.

   Потім з вітальними словами до присутніх звернулися голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, голова Полтавської ОР Олександр Біленький, голова Терешківської ОТГ Віталій Турпітько та запрошені гості.

Фото без опису

 

  Вертольоти ВСУ здійснили проліт над територією проведення дійства.

 

  Далі відбулось проведення забігу з легкої атлетики на честь загиблих воїнів АТО, участь в якому взяли і депутати Мартинівської сільської ради, учасники АТО Юрій Харак та Ігор Микитенко.

  Продовжився захід змаганнями по скандинавській спортивній ходьбі та спортивній грі "БОЧА" на приз КП Полтавської міської ради «Спорт для всіх» та футбольним матчом між військовослужбовцями Полтавського гарнізону та курсантами Коледжу сержантського складу на Приз Героя України Андрія Конопльова.

Фото без опису

Фото без опису   Після підведення підсумків спортивного заходу, кращі  команди та учасники забігу нагороджені подарунками від головного спонсору змагань, грамотами голови Полтавської ОДА, Полтавської ОР, грамотами Консультативної ради

   Полтавська обласна філармонія презентували виставу «Блокпост», музичні композиції виконував Полтавський академічний симфонічний оркестр.

Фото без опису   Протягом всього часу для гостей та учасників спортивного заходу пропонувалось:  огляд фотовиставок «Янголи в камуфляжі», «Герої поміж нас», виставка військових шефронів, ознайомлення із зразками навчальної зброї.

  На даному зібранні та спортивних заходах був присутній Мартинівський сільський голова Віктор Котенко.

Фото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь