A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Святкування Дня села у Мартинівській територіальній громаді

Дата: 30.08.2021 15:43
Кількість переглядів: 602

Фото без опису   Цими днями у населених пунктах Мартинівської громади місцеві жителі та гості традиційно святкували Дні села.

   З цієї нагоди голова Мартинівської сільської ради Віктор Котенко, його заступник Олександр Родик, начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко, головний спеціаліст відділу освіти, культури та спорту Ріта Шандиба, депутати сільської ради відвідали кожен населений пункт, вітаючи земляків із родинним святом.

Фото без опису    Так, 22 серпня, День села «Село моє калинове» на «ура» відбулось у Білухівському старостаті.

  Староста Алла Бойченко разом із білухівцями гостинно зустрічали очільників Мартинівської громади. На святі лунали пісні, виконувались  танці, було організовано виставку народних умільців, ярмарку. Працювали дитячі атракціони, батути, розігрувалась лотерея. Присутні мали змогу пригоститись солодким короваєм, морозивом та іншими смаколиками.

  Алла Миколаївна дякувала керівництву Мартинівської громади, аграріям, які були спонсорами свята, та всім небайдужим людям за допомогу у підготовці та проведенні цього дійства, бажала односельчанам та їх родинам міцного здоров’я, приємних подій, добробуту та щедрих врожаїв.

  На згадку про цю подію, спонсори свята отримали пам’ятні подарунки.

  У свою чергу, очільники Мартинівської громади нагородили місцевих діячів та працівників села громотами та цінними призами.

   Протягом свята було відзначено вітальними словами, словами подяки та подарунками керівників організацій, наймолодшого жителя, народних умільців села, активні родини та переможців конкурсу «Кращий двір».

  Святкування Дня села у Білухівці закінчилось святковим феєрверком та запальною дискотекою.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису Фото без опису

  

 

 

 

 

 

 

 

 

    23 серпня гостей зустрічала Мар’янівка на святі «Мій край, де я родився і живу».

  На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного. Аматори місцевої сцени, працівники сільського Будинку культури, артисти Верхньоланнівського СБК, діти створили незабутню святкову атмосферу та продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх.

  Місцеві підприємці стали спонсорами у проведенні святкувань, за що отримали купу щирих подяк від керівництва та населення.

   Мешканців - старожилів, дітей, які народилися в цьому році, пару, яка прожила у шлюбі найбільше та найменше, учасників художньої самодіяльності, підприємців, учасників АТО, воїнів інтернаціоналістів, майстрів спорту України  було нагороджено подарунками.

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

    24 серпня яскравим дійством стало святкування Дня села у Мартинівці. До цього свята з року в рік тут підходять креативно та творчо, тож нічого дивного, що й цього року на урочистості й веселощі завітали жителі з усього села. Це свято стало чудовою нагодою для підведення підсумків зробленого за рік та нагородження кращих діячів Мартинівщини.

 Фото без опису У своєму вітальному виступі Віктор Котенко сказав, що: «День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини. Усі досягнення, якими багате наше село, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя  і саме в такі свята, кожен відчуває себе  частиною великої громади». Розповів про те, що було зроблено на благо громади з часу створення Мартинівської ТГ, познайомив із планами на найближче майбутнє, згадав про подвиг Героя Дмитра Барвіна.  Бажав всім жителям процвітання і стабільності.

Фото без опису  Кращих діячів села нагороджено грамотами Мартинівської сільської ради. Подяку Полтавської обласної ради отримав заступник сільського голови Олександр Родик.

  Кожен присутній на святковому дійстві міг пригоститися смачною кашею, пирогами та варениками, які підготували працівники виїзної кухні з Решетилівки. А дітлахи розважалися на дитячих атракціонах та батутах, що привезені з м. Карлівка.

  Свято завершилось неймовірним фаєр-шоу. А святковий феєрверк був подарунком для своєї громади  від Мартинівського сільського голови Віктора Котенка.

 Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     28 серпня своє родинне свято відзначили жителі с. Варварівка.

    Фото без опису Розпочався захід турніром із футболу між збірною командою Мартинівської громади «БМВ», ФК «Федорівка», ФК «Колос» - Варварівка, ФК «Піщанка» на Приз голови Мартинівської сільської ради. Перемогу здобула ФК «Колос», друге місце – ФК «Федорівка». На спортивній грі були присутні: голова Мартинівської сільської ради Віктор Котенко, Варварівський староста Михайло Данець, голова спортивного товариства «Колос» Валерій Кукушкін, перший заступник Карлівського міського голови Юрій Ткачов.

  По завершенню змагань ПСП «Орач» пригостив усіх бажаючих смачною кашею та бутербродами.

  Фото без описуУрочисту частину свята відкрив Михайло Данець.

   Пам’ять загиблих в роки Другої світової війни вшанували покладанням квітів до братської могили.

  Дітям, які в цьому році йтимуть до 1-го класу від Варварівського старостату вручено шкільні набори. Теплі ковдри подарували бабусям, яким більше 90 років. Також подарунки отримали працівники соціальної сфери с. Варварівка та мама солдата, який проходить службу у ВСУ.

  Щирі слова привітань з нагоди Дня села лунали і від запрошених гостей.

 Завдяки спонсорській допомозі генерального директора ПСП «Орач» Олега Бегмата, вручено грошові заохочення учасникам виставки «Майстрині-господині», а всі присутні на святковому заході мали змогу помилуватися мильними бульбашками та святковим феєрверком.

  Своєю присутністю місцеве населення дало зрозуміти, що село живе і надалі треба втілювати всі задуми на благо його розвитку.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Грамотами виконавчого комітету Мартинівської сільської ради  за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток Мартинівської громади нагороджено:

  • Биндас Світлану Олексіївну
  • Безпалько Валентину Сергіївну
  • Кучеренка Ігоря Олексійовича
  • Комищук Надію Анатоліївну
  • Товстоп’ят Олену Юріївну
  • Калитюк Зою Степанівну
  • Бережного Миколу Васильовича
  • Мирного Миколу Павловича
  • Іванюту Миколу Івановича
  • Бегмата Олега Леонідовича
  • Головко Світлану Миколаївну
  • Буряк Олену Василівну
  • Щербину Лідію Вікторівну
  • Коновала Петра Петровича
  • Чорнодьора Леоніда Павловича
  • Калюжну Наталію Григорівну
  • Залімського Володимира Івановича
  • Мотієнка Анатолія Михайловича
  • Штеця Василя Дмитровича
  • Ногу Василя Івановича
  • Галашевського Руслана Володимировича
  • Воронко Юлію Володимирівну
  • Коржовську Тетяну Іванівну
  • Кінько Юлію Василівну
  • Нікітіна Віктора Павловича
  • Турлову Любов Павлівну
  • Козелько Оксану Дмитрівну
  • Далудіна Олександра Івановича
  • Знахуренка Євгенія Миколайовича
  • Перуна Олександра Івановича

 

 

  Переможці конкурсу «Кращий двір»: Ольга Скоковська (с. Мар’янівка), Світлана Гапонова (с. Мартинівка), Анатолій Стонога (с. Варварівка) та Зоя Кулинич (с. Білухівка) під час урочистостей на Дні села нагороджені цінними подарунками. Їм вручено плазмові телевізори. У номінації на присвоєння звання «Кращий багатоквартирний будинок» став будинок № 3 по вул. Калиновій у с. Мартинівці. Жителі цього будинку отримали гойдалку.

 Цінні подарунки вручені власникам зразкового будинку № 2/1 по вул. Сороки у с. Мартинівці Юрію Шраменко та Станіславі Гончарук.

  Крім того, під час урочистостей у с. Мартинівка  відзначено Віру Гаврюшенко, яка завдяки своєму професіональному вмінню, натхненню та таланту прикрашає територію села красивими клумбами та виробами.

 

  Цікава феєрія, організована з особливою відповідальністю й натхненням в населених пунктах Мартинівської сільської ради,  наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей.

  Отож, залишається побажати усім селам нашої громади й надалі згуртованості, яку вони  проявили під час святкування Днів села.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь