Мартинівська сільська громада
Полтавський

Оголошення Карлівської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області

Дата: 21.09.2021 14:51
Кількість переглядів: 474

Фото без описуСплачуйте податки вчасно!

 

Шановні громадяни!

28 серпня 2021 року був останній день сплати земельного податку та орендної плати з фізичних осіб, а також податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки власниками житлової та нежитлової нерухомості.

Проте в ході проведеного аналізу встановлено, що не всі добросовісно виконали свій конституційний обов'язок перед державою та громадою.

Звертаємось до всіх громадян - зважте свої можливості та відповідально поставтеся до виконання свого  обов’язку щодо повноти сплати податків, відмовтеся від негативної тенденції ухилення від оподаткування. Податки повинні платити всі. І ми спільно маємо піклуватись, щоб державна та місцева скарбниці наповнювалась  вчасно.

Нагадуємо, що плата за землю – це загальнодержавний податок, який справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

Платниками плати за землю є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі, а об’єктом оподаткування - земельні ділянки, які перебувають у власності або користуванні та земельні частки (паї), які перебувають у власності.

Житлова та нежитлова нерухомість, яка перебуває у власності як фізичних, так і юридичних осіб (у тому числі і нерезидентів), обкладається податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Для фізичних осіб Податковим кодексом передбачено ряд пільг. Так, не оподатковуються квартири та житлові будинки, площа яких не перевищує 60 м. кв. та 120 м. кв. відповідно.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном 2-30-68.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь