A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Зібрання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 22.10.2021 14:21
Кількість переглядів: 869

    22 жовтня під головуванням сільського голови Віктора Котенка за участю 16 членів виконавчого комітету  у приміщенні  сільського Будинку культури відбулося засідання виконкому Мартинівської сільської ради.

   По першому питанню присутні схвалили та винесли на чергове засідання сесії сільської ради звіт про виконання бюджету Мартинівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року, про що доповідала начальник фінансового відділу Юлія Думенко.

  На виконання доручення Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської облдержадміністрації заступник сільського голови Олександр Родик виступив із інформаційно – роз’яснювальною роботою щодо дотримання заходів безпеки під час користування газовими приладами та пічним опаленням, а також недопущення спалювання сухого листя та трави на присадибних ділянках та відкритих територіях з метою запобігання виникнення пожеж та отруєння громадян чадним газом.

    Про надання службового житла у тимчасову власність та щодо зміни адреси житлових квартир громадянам, які звернулися з даного питання до сільської ради, слово мав секретар виконавчого комітету Ігор Дроздович. Крім того, Ігор Анатолійович говорив і про видачу ордерів на квартиру громадянам, які цього потребували, та про відзначення клубних працівників Мартинівської територіальної громади з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та народного мистецтва.

  У «Різному» виступила начальник управління правового та кадрового забезпечення Ірина Сущенко з інформацією про результати розгляду звернення виконавчого комітету Мартинівської сільської ради до Полтавської обласної державної адміністрації  та Полтавської обласної ради щодо ігнорування думки громадськості при видачі дозволу ТОВ «Бейкень Енергетика  Україна» на викиди в атмосферу.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь