A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Виїзний особистий прийом голови Мартинівської сільської ради

Дата: 27.10.2021 14:32
Кількість переглядів: 824

 Фото без опису  Згідно графіку роботи Мартинівської сільської ради, сьогодні, 27 жовтня, очільник територіальної громади Віктор Котенко здійснив виїзний прийом громадян до Варварівського старостинського округу.

  Спільно із старостою Михайлом Данцем та працівниками місцевого сільського клубу було обговорено ряд питань, які стосуються життєдіяльності населеного пункту. Так, директор СБК Наталія Полєжаєва запитала щодо опалення сільського будинку культури взагалі та опалення за допомогою електроприладів  у малій залі, де планується облаштувати  сцену з метою проведення культурних заходів; щодо придбання сценічних костюмів, музичної апаратури та ремонту фасаду СБК.

  Староста Михайло Данець зазначив про важливість  придбання електропили з метою обслуговування установ старостату в опалювальний період; щодо заміни вікон та дверей у місцевій АЗПСМ та  встановлення козирка над входом до даного приміщення.

Фото без опису  Сільський голова Віктор Котенко з даних питань надав вичерпні відповіді та роз’яснення.

  У ході розмови ще обговорили стосовно втілення в життя ідеї проведення на території Мартинівської ОТГ фестивалю «Гарбуз Фест», щодо епідемічної ситуації з приводу поширення коронавірусної хвороби, про проведення ремонту доріг в населених пунктах громади, про заплановані роботи та сплату ренти в бюджет сільської ради нафтовидобувними компаніями «Шебелинкагазвидобування» та «Нафтогазвидобування», щодо встановлення найближчим часом сміттєвих баків та придбання сміттєвоза, та інше.

  Потому на прийом до очільника громади завітала завідувач сільської бібліотеки Таміла Вус стосовно передплати періодичних видань на наступний рік.  Дане питання вирішено в ході прийому, необхідні газети та журнали в потрібній кількості буде виписано.

  З метою вирішення особистого питання місцевого жителя Анатолія Стоноги керівником надані певні доручення відповідним працівникам апарату виконавчого комітету сільської ради.

  Питання місцевої жительки Ольги Марюхніч щодо заборгованості перед ПАТ «Нафтогазвидобування» вирішено на місці.

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь