A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Отримали гранти на реалізацію проєктів

Дата: 28.10.2021 16:12
Кількість переглядів: 1559

Фото без опису    Співпраця з видобувними компаніями, які здійснюють свою діяльність з видобутку газу на території Мартинівської громади та участь у проєктах регіонального розвитку приносять відмінні результати.  

   Вже не один рік компанія Нафтогаз, як соціально відповідальна компанія, що опікується якістю життя у районах виробничої присутності, та Мартинівська сільська рада, в якої на меті є покращення галузі освіти, медичних послуг та інфраструктури у громаді,  є партнерами у частині розвитку та підвищення рівня життя населення.

  Компанія Нафтогаз щорічно проводить ряд конкурсів проєктів регіонального розвитку для територіальних громад, з якими підписано меморандум про співпрацю. Так,  у січні 2021 року Нафтогаз запустив конкурс грантів для громад “Енергія розвитку”, направлений на підтримку соціальних ініціатив. Мартинівська сільська рада взяла участь у даному конкурсі з проєктом щодо придбання медичного обладнання для стоматологічного кабінету та стала переможцем. Також наша громада перемогла у конкурсі «Школа майбутнього» із  проєктами, які спрямовані на покращенні галузі освіти. Впродовж року громади отримували знання щодо підготовки та впровадження проєктів, а вже у жовтні втілили їх у життя.

Фото без опису  На реалізацію кожного  проєкту  наша громада  отримала відповідні кошти.

  Тож, сьогодні представники компанії Нафтогаз, а саме, заступник директора ГПУ «Полтавагазвидобування» Віталій Хівренко та начальник відділу регіонального розвитку ГПУ «Полтавагазвидобування» Марія Куруа з робочим візитом відвідали Мартинівську громаду. Спільно із головою сільської ради Віктором Котенко та заступником Олександром Родиком було здійснено об’їзд переможців конкурсів та вручено сертифікати.

    Стоматолог Білухівської АЗПСМ Людмила Рисухіна отримала грант на 100 тисяч гривень на реалізацію проєкту у с. Білухівка « Здорові зуби – запорука здоров’я всього організму». У стоматолічний кабінет закуплено рентген апарат з візіографом.

Фото без опису Директор Білухівської гімназії Ольга Безпалько гостинно зустрічала гостей у Білухівській гімназії, дякувала компанії Нафтогаз та керівництву ТГ за підтримку. В свою чергу стабільний партнер громади - група Нафтогаз вручили Ользі Миколаївні сертифікат на 200 тисяч гривень на реалізацію проєкту «Школа майбутнього». У навчальний заклад придбано сучасне технічне обладнання у комп’ютерний клас.

   Такі ж гранти отримали Варварівський НВК (на суму 240 тис.грн.) та Мартинівська ЗОШ I-III ступенів (на суму 400 тис.грн.). Ці школи також реалізували проєкти, обладнавши навчальні комп'ютерні класи сучасною технікою.

Фото без опису Фото без опису

  

 

 

 

 

 

   Усі учні 1–х класів нашої громади від компанії Нафтогаз отримали подарунки – портфелі та блокноти.

Фото без опису  З метою обговорення спільних планів на наступний рік та тих питань, які б можна було вирішити за рахунок співпраці,  всі разом відвідали Білухівський спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпійські надії». На базі цього спортивного закладу ще 3 роки тому проводились різні змагання та конкурси районного рівня.  На даний час в задовільному стані спортивний зал, зала відпочинку та зала для вболівальників. Також обладнана кімната для гри в більярд. Приміщення при необхідності зможе опалюватись. Та є потреба у придбанні тренажерів та спортивного інвентаря у тренажерну залу. Представники нафтовидобувної компанії пообіцяли розглянути дане питання вже у наступному році.  

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь