A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Засідання виконавчого комітету Мартинівської сільської ради

Дата: 25.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 954

25 листопада під головуванням заступника сільського голови Олександра Родика відбулося засідання виконавчого комітету Мартинівської сільської ради.

  У роботі зібрання взяли участь 18 членів виконкому.

 Про схвалення проєкту бюджету Мартинівської сільської ради слово мала начальник фінансового відділу Юлія Думенко. Вона інформувала щодо спрямування бюджетних коштів на наступний рік, а саме:

  • 1 млн. грн.  – на придбання соціального автобусу;
  • 1 млн. грн. – вивезення сміття та ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ у населених пунктах громади;
  • 2 млн. 300 тис. грн. – проведення поточного ремонту доріг комунального значення;
  • 1 млн. 900 тис. грн. – ремонт системи водопостачання;
  • 300 тис. грн. – забезпечення житлом педагогічних працівників (на виконання цільової Програми);
  • 8 млн. 703 тис. грн. – субвенція Карлівській міській раді на утримання об’єктів спільного користування;
  • 3 млн.грн. – субвенція на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Інше.

Фото без опису  Про створення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми виступила начальник Служби у справах дітей Оксана Михайленко.

    Основними завданнями Ради є:

- сприяння здійсненню ефективної державної політики із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми;

- розгляд питань, які потребують міжгалузевої узгодженої співпраці щодо впровадження державної політики із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми, зокрема ідентифікації осіб, які постраждали від насилля в сім’ї, надання їм допомоги;

- інформування громадськості про стан реалізації державної політики із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми;

- формування в суспільстві нетерпимого ставлення до насильницьких моделей поведінки, небайдужого ставлення до постраждалих осіб, насамперед дітей, усвідомлення насильства як порушення прав людини.

 

Фото без опису    З наступних питань щодо створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Мартинівської сільської територіальної громади та про зміну адреси житлової квартири інформував секретар виконавчого комітету Ігор Дроздович.

  У «Різному» слово мали начальник земельного відділу Ольга Думенко та адвокат із земельних питаннях Людмила Левошко. Вони виступили з  інформацією про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму безоплатної приватизації земельних ділянок.

  Директор Мартинівського сільського Будинку культури Наталія Панасенко запитала щодо проведення інвентаризації землі Мартинівської громади та пропонувала, у відповідності Закону України, провести відповідну роботу стосовно створення заповідної зони на території сільської ради з метою збереження природних надбань, охорони природних територій, ландшафтів та запобігання негативного впливу господарської діяльності.

З усіх порушених питань члени виконавчого комітету прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь