A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Працюють постійні комісії сільської ради

Дата: 03.12.2021 08:44
Кількість переглядів: 815

Фото без опису1 грудня під головуванням Євгена Знахуренка відбулось чергове засідання постійної комісії сільської з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування,  з питань місцевих природних ресурсів та збереження навколишнього природного середовища.


Під час засідання присутні депутати сільської ради та запрошені розглянули питання, які стосуються: затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та технічних документацій по встановленню (відновленню) земельних ділянок в натурі (на місцевості); про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та у користування; про внесення змін та доповнень у договори оренди земельних ділянок. З даних питань інформувала начальник земельного відділу апарату виконавчого комітету сільської ради Ольга Думенко.

Фото без опису  На засідання комісії був запрошений представник ДП «Новосанжарське лісове господарство» Вадим Мотайленко. Спільно із учасниками зібрання обговорили питання проведення заліснення земельних ділянок на території Мартинівської територіальної громади.

  Крім того, депутати розглянули звернення ГПУ «Шебелинкагазвидобування» стосовно оголошення про початок громадських обговорень звіту з оцінки впливу на довкілля.

   По завершенню постійна комісія рекомендувала профільні питання внести на розгляд чергової  сесії  Мартинівської сільської ради.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь