A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулась позачергова сесія Мартинівської сільської ради

Дата: 10.12.2021 14:23
Кількість переглядів: 644

Фото без опису  10 грудня відбулось пленарне засідання ХIII позачергової сесії Мартинівської сільської ради восьмого скликання , яке провів сільський голова Віктор Котенко. У роботі зібрання взяли участь 19 депутатів (із 22 обраних), начальники відділів апарату виконавчого комітету , представники ПП «Бурякорадгосп цукрокомбінату імені Халтуріна», ГУ «Шебелинкагазвидобування», АТ «Укргазвидобування».

  Перед початком роботи головуючий ознайомив присутніх з порядком денним сесії та вніс пропозицію до складу лічильної комісії.

  По першому питанню слово мала головний бухгалтер «Халтуринського ГСКП» Лідія Мірончук щодо внесення змін до Програми підтримки Халтуринського госпрозрахункового сільського комунального підприємства на 2021 рік.  Депутати підтримали зміни кошторисних призначень по даній установі.Фото без опису

  Про внесення змін до бюджету Мартинівської територіальної громади на 2021 рік виступила начальник фінансового відділу Юлія Думенко. З даного питання депутати проголосували одноголосно.

  Щодо внесення змін до рішення п’ятої сесії восьмого скликання від 12.03.2021 року «Про затвердження в новій редакції установчих документів освітніх закладів Мартинівської сільської ради Полтавської області» та про затвердження Програми «Проведення культурно – масових заходів на території Мартинівської сільської ради на 2022-2024 роки» інформувала головний спеціаліст відділу освіти, культури та спорту Олена Родик. Депутати підтримали дані питання.

  Потому депутати затвердили розпорядження сільського голови, розглянули та прийняли відповідні рішення щодо клопотань ПП «Агромаш», ПП «Бурякорадгосп цукрокомбінат ім. Халтуріна», ТОВ «Марс Груп».

Фото без опису  Детально було опрацьовано клопотання Білухівської гімназії Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області. Директор навчального закладу Ольга Безпалько донесла до відома депутатського складу інформацію стосовно земельної ділянки, що знаходиться у користуванні Білухівської гімназії, клопотала про продовження терміну дії договору та зміни річної орендної плати у відповідності нормативної грошової оцінки земельної ділянки.  Після обговорення цього питання, депутати підтримали клопотання частково.

  Участь у роботі сесії сільської ради приймали запрошені представники АТ «Украгазвидобування», філії ГПУ «Шебелинкагазвидобування» та ТОВ з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Екопром».

Фото без опису  Справа в тім, що даними організаціями було подано звіт з оцінки впливу на довкілля спорудження експлуатаційних свердловин Західно-Хрестищенського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди, підключення свердловин до установок підготовки вуглеводної сировини з метою оприлюднення для громадського обговорення  жителів Мартинівської сільської ради. Даний звіт  детально вивчено адвокатом із земельних питань Людмилою Левошко спільно із начальником земельного відділу Ольгою Думенко та виявлено ряд неточностей та неправдивих відомостей. Дану інформацію обговорили із представниками вищевказаних видобувних компаній. На поставлені питання депутатів запрошені учасники зібрання надавали відповіді,  які не повністю відповідали змісту Звіту з оцінки впливу на довкілля. Тому, за пропозицією сільського голови, товариству з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Екопром» рекомендовано до наступного засідання сесії Мартинівської сільської ради, за можливістю, усунути виявлені недоліки у поданому Звіті з метою його погодження  керівництвом та депутатами ТГ та подальшим оприлюдненням на сайті сільської ради для громадського обговорення.

  Далі, у відповідності порядку денного, народні обранці розглянули щодо проведення земельних торгів у формі електронного аукціону та заяви громадян із земельних питань.

Фото без опису  Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь