Мартинівська сільська громада
Полтавський

Обговорили порядок створення добровільного громадського формування Територіальної оборони Мартинівської ТГ

Дата: 25.02.2022 14:00
Кількість переглядів: 417

  25 лютого відбулось пленарне засідання ХVII чергової сесії сільської ради восьмого скликання Мартинівської сільської ради, яке провів сільський голова Віктор Котенко. У роботі зібрання взяли участь 17 депутатів сільської ради (із 22 обраних), керівники ПП та ПСП, керівництво військового комісаріату Карлівського РТЦК та СП, працівники сільської ради, громадськість.

  Перед початком роботи головуючий ознайомив присутніх з порядком денним сесії.

 Основним питанням, яке обговорили присутні на засідання, це - ситуація в державі.

Фото без опису    Військовий комісар, деякі керівники базових підприємств громади, очільники сільської ради  закликали депутатів, жителів Мартинівської громади згуртуватися, не панікувати, зберігати спокій та підтримувати один одного. Разом обговорили порядок створення добровільного громадського формування Територіальної оборони Мартинівської ТГ.

Фото без опису    Крім того, було наголошено на  активізації роз’яснювальної роботи серед населення щодо того, як діяти в умовах можливих надзвичайних ситуацій. Тримати на контролі питання забезпечення соціальними послугами людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

  Всі інші питання, які були внесені на розгляд сесії, попередньо були обговорені депутатами на засіданнях профільних постійних комісій та зібранні виконавчого комітету сільської ради. Тому, за пропозицією сільського голови, депутати затвердили їх без розгляду та заслуховування.

 

Шановні жителі Мартинівської громади!

 

   Україна не вперше стикається з підступним ворогом, і паніка, що наразі панує у всіх населених пунктах держави, лише ускладнює ситуацію. Ми звертаємося до всіх громадян та закликаємо не панікувати, не поширювати панічні настрої, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки. Наш спокій допомагає владі та силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців.

   Віримо в нашу армію, у наших воїнів, які мають відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

   Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові.     Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість, у разі потреби, Збройних сил захищати Україну від агресорів так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно.

   Пам’ятаймо, що в єдності – наша сила! Разом ми переможемо будь-якого ворога – і зовнішнього, і внутрішнього. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь