A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Увага! Важлива інформація щодо заходів з підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2022 році

Дата: 22.03.2022 12:47
Кількість переглядів: 373

На виконання Організаційних заходів з підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2022 році, які затверджені на засідання Полтавського обласного штабу (протокол №1 від 17.03.2022) інформуємо про наступне.

Для переміщення автотранспорту і сільськогосподарської техніки, яка задіяна на проведенні весняно- польових робіт, спеціальні дозволи не видаються.

Переміщення техніки підприємствами та фермерськими господарствами здійснюється відповідно до шляхового листа, оформленого до вимог, з обов’язковим зазначенням виду робіт та місця їх проведення. Водій транспортного засобу зобов’язаний при собі мати паспорт громадянина України, довідку з місця роботи із зазначенням особистих даних та назву виконуємих робіт в господарстві. Довідка завіряється печаткою підприємства та підписом керівника.

Особистим селянським господарствам для переміщення автотранспорту і сільськогосподарської техніки, яка задіяна на проведенні весняно-польових робіт, довідка видається керівником територіальної громади. Довідка завіряється печаткою територіальної громади та підписом керівника.

Для отримання вищевказаної довідки  слід звертатися до секретаря виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Дроздовича Ігоря Анатолійовича.

При собі мати:

- паспорт громадянина України;

- документи на с/г техніку, що буде задіяна у весняно-польових роботах

З метою недопущення конфліктної ситуації при перетинанні блок-постів і роботі в полі під час комендантської години, територіальні громади зобов’язані своєчасно повідомляти підрозділи територіальної оборони, які розміщені на території громади, про здійснення таких робіт та пересування транспорту.

Пересування негабаритної техніки шляхами державного значення відбувається відповідно до Правил дорожнього руху та наступних вимог, а саме, керівник господарства особисто інформує чергового патрульної служби за номером телефону 067-157-05-92 про планове переміщення. В повідомленні зазначається назва підприємства, назва та номер транспортного засобу, особисті дані водія, час та напрямок руху.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь