A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Жителі Мартинівської громади вийшли у підтримку Маріуполя. Ми разом - проти російської агресії!

Дата: 21.03.2022 15:10
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

Нинішнє нищення української нації російською навалою підпадає під ознаки геноциду. Про намір вчинити геноцид можна стверджувати, виходячи з фактів і обставин злочину, які відбуваються сьогодні у нашій державі через фашистське вторгнення окупантів.

Приазовське місто Маріуполь сьогодні є темою №1 для всього світу.

ЗСУ, поліціянти, пожежники та мирне населення обороняють українське місто вже більше 20 днів, борються за його життя, а з 1 березня місто перебуває в оточенні.

Протягом цих страшних днів маріупольці пережили і зараз переживають  страшне лихоліття. Голод, холод, життя в бомбосховищах, постійні обстріли, зруйновані будинки, вулиці, школи, лікарні… Люди ховають тіла загиблих у дворах будинків. Цього неможливо ніколи пробачити!

У знак підтримки маріупольців та усіх українців жителі Мартинівської громади через рашистське військове вторгнення в Україну провели сьогодні акцію «Ми разом з Маріуполем!». Мартинівці намагалися привернути увагу світової громадськості до критичної гуманітарної ситуації, що зараз є у Маріуполі.

Учасники акції вийшли із закликом до української влади та світової спільноти допомогти у деблокуванні Маріуполя. Адже Полтавщина не може мовчати про жахи, які творять окупанти із приморським форпостом України - Маріуполем.

«Понад три тижні українські військові, перебуваючи в повному оточенні, героїчно захищають Маріуполь. Проте через ворожу блокаду у місті настала гостра гуманітарна катастрофа. Під постійними ворожими обстрілами щодня гинуть українці, зокрема й українські діти. Для порятунку людей і міста необхідно негайно деблокувати Маріуполь!», - зазначив заступник сільського голови Олександр Родик.

Він наголосилв, що не можна допустити варварського знищення міста, адже його можливо врятувати. Зараз Маріуполь має бути на устах всього світу.

Закликав мати віру у серці і душі, вірити в збройні сили України, підтримувати один одного та молитися. Молитися за наших земляків у Маріуполі, за тих людей, які під завалами, за тих людей, які не мають змоги вирватись із того пекла, за закриття неба, за безпечні «зелені коридори», за мир в Україні.

Зі слізьми на очах хвилиною мовчання та молитвою, учасники зібрання згадали про усіх невинно загиблих у цю страшну жорстоку війну.

 

Ми вкотре закликаємо світ, країни ЄС, ООН та НАТО допомогти закрити небо над Україною!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь