A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

24 березня свій день народження відзначає головний лікар Білухівської АЗПСМ Кадашов Гамід Рамазанович.

Дата: 24.03.2022 08:52
Кількість переглядів: 173

  Свою медичну діяльність Гамід Кадашов розпочав у 1994 році, коли після закінчення навчання у  Полтавській медичній академії, по розподілу, влаштувався на роботу до Білухівського фельдшерського пункту. Першим в Карлівському районі пройшов навчання під час реформування первинної ланки сімейної медицини  та був першим лікарем першої в районі Амбулаторії загальної практики сімейної медицини. У своїй трудовій книзі має лише один запис, працює на посаді головного лікаря все життя.

 

   Сьогодні виконує свій лікарський  обов’язок на фронті, рятуючи життя та надаючи необхідну медичну допомогу нашим бійцям, які героїчно стоять на захисті України.

   Шановний ЛІКАРЮ ! Ви людина важливої професії, високого статусу і доброї душі.  Ви відданий своїй справі, Ви – професіонал медицини, Ви – справжній, вмілий, компетентний лікар, до Вас за допомогою та порадою звертаються не тільки жителі Мартинівської громади. З Вами не страшно «хворіти» !

  Колектив Мартинівської сільської ради вітає Вас з новим життєвим роком та бажає непереможної сили духу, цілеспрямованості, міцної нервової системи, відмінного здоров’я і всіх життєво необхідних благ. Нехай в кожному дні чекають успіх і удача, нехай кожне діло має переможний і радісний кінець. Нехай у  житті не буде ситуацій, коли знадобиться допомога  колег. Нехай доля вколе Вам 10 кубиків щастя, випише пару пігулок від невдачі, поставить компрес з любові і накладе шину удачі. Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь