A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

До уваги клієнтів пробації які прибули на проживання до Мартинівської ОТГ!

Дата: 28.03.2022 09:31
Кількість переглядів: 281

   Повідомити про зміну місця перебування можна будь-який підрозділ пробації!

 

Особи, які перебувають на обліку органів пробації, мають систематично відвідувати підрозділ пробації для реєстрації та інформувати уповноважений орган з питань пробації про зміну місця перебування. У будь-якому випадку важливо завжди залишатися на зв’язку з працівниками пробації!

 

У зв’язку з активними бойовими діями або їх загрозою на території України багато громадян нашої держави тимчасово переїжджають до більш безпечних територій. В умовах воєнного часу клієнти пробації можуть повідомити про себе та зміну свого місця перебування у будь-який доступний із нижче перерахованих способів:

 

1) зателефонувати або надіслати відповідне повідомлення через будь-який доступний месенджер інспектору пробації (або будь-якому працівнику) підрозділу пробації, на обліку якого перебуває особа;

 

2) звернутися до будь-якого підрозділу пробації, найближчого до нинішнього місця знаходження. Органи пробації є у всіх містах та великих населених пунктах;

3) написати на офіційну пошту: shtab@probation.gov.ua або у месенджер у Фейсбуці на сторінці «Пробація України Probation in Ukraine» (https://www.facebook.com/probation.ua) наступну інформацію: прізвище, ім’я та по-батькові, інформацію про місце проживання до початку війни та тимчасове місце перебування, контактну інформацію, інформацію про найменування підрозділу, на обліку якого перебувають. Додатково можна зазначити, коли і за якою статтею засуджені.

 

Окрім того, особи, які залишаються на тимчасово окупованій території або в зоні активних бойових дій, і які не мають можливості повідомити інспектора пробації про своє місце перебування у телефонному режимі, – також можуть це зробити через офіційні канали зв’язку з Центром пробації, зазначені вище у п. 3.

 

Головне зараз – безпека життя та здоров’я кожного! Не наражайте себе на небезпеку! Повідомте про себе у безпечний спосіб!

 

Слава Україні!

 

Полтавський РС №3 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь