A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 30.03.2022 13:58
Кількість переглядів: 236

  Сьогодні голова Мартинівської сільської ради провів засідання виконавчого комітету, участь у якому взяли 16 членів виконкому із  25.

  У ході роботи присутні розглянули та прийняли відповідні рішення по кожному запланованому питанню порядку денного.

 Спочатку схвалили Програму підтримки підрозділів територіальної оборони  на території Мартинівської сільської територіальної громади на 2022 рік та затвердили номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій по Мартинівській сільській раді на 2022 рік. Ці питання озвучив заступник сільського голови.

  Потому начальник відділу освіти, культури та спорту виступила стосовно потреби у придбанні шкільного автобусу для безоплатного підвезення учнів до закладів освіти і додому. На теперішній час той шкільний автобус, який виконував перевезення учнів у мирний час, задіяний для виконання потреб ЗСУ. Тому, на майбутнє потрібно передбачити кошти для даної цілі.

    Секретар виконавчого комітету інформував про організацію та види оплачуваних громадських робіт на території сільської ради на 2022 рік, про організаційні заходи з підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у поточному році та про проведення весняного двомісячника санітарної очистки, благоустрою та озеленення на території Мартинівської сільської ради (з 01.04 – 01.06.) День довкілля та чистоти заплановано провести 15 квітня.

   У «Різному» присутні обговорили: щодо матеріальної підтримки тероборонівців, стосовно дозволу на використання питної води, питання ліквідації аварійних дерев у населених пунктах громади та інше.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь