Мартинівська сільська громада
Полтавський

Розглянули важливі питання сьогодення

Дата: 21.04.2022 14:37
Кількість переглядів: 491

Фото без опису  21 квітня за участю депутатів, членів виконавчого комітету, керівників підприємств та установ, запрошених відбулася XIX позачергова сесія VIII скликання Мартинівської сільської ради. Провів пленарне засідання сільський голова.

Після обрання лічильної комісії депутати приступили до обговорення питань порядку денного.

  Спочатку прийняли рішення щодо внесення змін до бюджету Мартинівської сільської ради на 2022 рік, які стосуються освітньої державної субвенції та, які потрібно здійснити через воєнні події в державі.

  Далі проголосували за внесення змін до структури апарату виконавчого комітету сільської ради. Це питання обговорювалось раніше не на одному сесійному зібранні і стосувалось  введення посади головного спеціаліста – інспектора з благоустрою та екології земельного відділу. Сьогодні з даного приводу прийняте позитивне рішення. Працівник, який займатиме вищевказану посаду, здійснюватиме контроль за станом благоустрою ТГ, контролюватиме дотримання правил благоустрою територій, сприятиме розвитку та поліпшенню стану благоустрою, притягуватиме винних до відповідальності за порушення законодавства у сфері благоустрою. З особою, яка займатиме посаду головного спеціаліста, визначились. До виконання своїх обов’язків інспектор з благоустрою та екології  приступе з 1 травня поточного року.

  Потому депутати затвердили акти приймання-передачі об’єктів нерухомого майна (будинків культури та ЗДО «Малятко») з балансу Мартинівської сільської ради на баланс відділу освіти, культури та спорту.

  Найбільш болючою темою сьогодення є війна в нашій державі. Це питання болить всім громадянам України, від малого до великого. Про засудження збройної агресії російської федерації проти України та підтримку територіальної цілісності і незалежності України керівництво Мартинівської сільської ради та депутатський склад підготували лист – звернення до відповідних органів влади, затвердивши відповідне рішення.

ЗАЯВА

голови сільської ради та депутатів Мартинівської сільської ради про засудження збройної агресії Російської Федерації проти України та підтримку територіальної цілісності України в рамках міжнародно визнаних кордонів, державного суверенітету та незалежності України.

 

  Керівництво та депутати Мартинівської сільської ради Полтавської області рішуче та категорично засуджуємо розпочате Російською Федерацією 24 лютого 2022 року воєнне вторгнення в Україну, засобами підрозділів збройних сил, важкого наземного озброєння, у тому числі далекобійної артилерії, ракет, морських кораблів та військової авіації як акт чергової збройної агресії проти України на суші, морі та в повітряному просторі України, який продемонстрував повну зневагу до міжнародного права i суверенітету нашої країни.

Це - варварська, нічим не спровокована і віроломна атака на незалежну, мирну та демократичну країну, яку вже засудив весь цивілізований світ, який закликав Російську Федерацію припинити насилля та вивести свої війська з території України.

Російська воєнна агресія приносить страждання та руйнування, призводить до незліченної кількості жертв серед мирного населення, пошкодження цивільної інфраструктури та природної спадщини України. Це - військовий злочин проти людства, докази якого бачить весь світ, та який не повинен залишитися безкарним.

Будь-які дії Російської Федерації, спрямовані на порушення суверенітету та територіальної цілісності України, вчинені у будь-якій формі та з будь-якою ціллю («захист російськомовного населення на сході України», «захист громадян РФ», тобто осіб, які отримали паспорти РФ як результат примусової паспортизації, «визнання та підтримка» так званих Донецької та Луганської народних республік тощо), є міжнародно-протиправними та засуджуються правовою спільнотою України.

Ми віримо в наші Збройні Сили, територіальну оборону, у силу духу і героїзм українського народу та підтримуємо територіальну цілісність України в рамках міжнародно визнаних кордонів, державний суверенітет та незалежність України.

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

  У «Різному» заступник сільського голови звітував щодо матеріального резерву для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій на території Мартинівської сільської ради на 2021-2022 роки, виступив стосовно внесення змін до Програми підтримки територіальної оборони та Програми захисту населення Мартинівської сільської ради (зміни полягають у наданні одноразової матеріальної допомоги із сільського бюджету членам місцевої територіальної оборони), інформував стосовно допомоги внутрішньо переміщеним особам харчовими продуктовими наборами.  Крім того, ще раз  було обговорено питання ремонту водонапірної вежі у с. Варварівка та проведення пробного підключення генератора для постачання води населенню у випадку надзвичайної ситуації.

   Староста Варварівського старостинського округу виступив з проханням інформувати місцеве населення громади підтримати наших захисників, ставши донорами крові. Бажаючих допомогти запрошуємо звернутися до старостату чи сільської ради та централізовано у визначений день та час з’явитись у донорський пункт, що у Карлівській ЦРЛ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь