A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Перепризначення житлових субсидій з травня 2022 року на неопалювальний період буде проведено без звернень громадян

Дата: 29.04.2022 14:41
Кількість переглядів: 176

Фото без опису  19 квітня 2022 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №462 «Деякі питання надання пільг та житлових субсидій в умовах воєнного стану», якою внесено зміни до порядку призначення житлових субсидій з травня 2022 року.


  Сім'ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2021-2022 років, житлова субсидія з травня 2022 року на наступний термін буде перепризначена автоматично без особистого звернення громадян.
  Органи соціального захисту населення області продовжують працювати в штатному режимі.
  Весь необхідний комплекс робіт для проведення перепризначення житлових субсидій на наступний термін буде проведено органами соціального захисту населення самостійно без додаткового звернення одержувачів субсидій. Тому звертатись та подавати будь які документи не потрібно.
  Наразі органами соціального захисту населення вже розпочата підготовча робота з проведення призначення субсидій на неопалювальний період.
  Крім того, постановою розширено коло осіб, яким надано право на призначення субсидії:
  громадянам, якими протягом 12 місяців перед місяцем звернення за призначенням житлової субсидії, призначенням житлової субсидії без звернення здійснено операції з купівлі безготівкової та/або готівкової іноземної валюти, якщо валюта отримана від благодійних організацій або придбана для оплати медичних та/або освітніх послуг;ем проживання одержувача.   якщо у складі домогосподарства або у складі сім'ї члена домогосподарства є особи, які, за даними Єдиного реєстру боржників, мають заборгованість за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів понад три місяці і заборгованість за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів яких погашається частинами за рішенням суду.
  Одночасно звертаємо увагу, у разі зміни у складі сім'ї чи майновому стані одержувачі житлових субсидій зобов'язані у 30-ти денний термін повідомляти про це структурний підрозділ з питань соціального захисту населення.
  

 


  Директор Департаменту
  соціального захисту населення
  Людмила КОРНІЄНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь