A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

20 років з дня створення Халтуринського госпрозрахункового сільського комунального підприємства

Дата: 31.05.2022 09:09
Кількість переглядів: 227

Фото без опису  Цими днями Халтуринське госпрозрахункове сільське комунальне підприємство святкує 20 – річчя з дня свого утворення.

  Халтуринське ГСКП було засноване 24 травня 2002 року за часи правління сільського голови Юрія Анатолійовича Шраменка. На той час у комунальному   підприємстві під керівництвом Леоніда Анатолійовича Філонця працювали 6 робітників.

  За часи свого існування та розвитку дане підприємство очолювали вмілі та вправні керівники. Це: Віктор Павлович Нікітін, Павло Федорович Терещенко, Роман Іванович Коржовський, Михайло Олегович Чернега.

  Дякуємо кожному за внесений вклад у розвиток та процвітання своєї малої Батьківщини.

Фото без опису  Корисних справ  на благо с. Халтурине, а з 2019 року на благо населених пунктів Мартинівської територіальної громади, зроблено дуже багато. Так, починаючи з 2002 року проведено водогони у с. Халтурине по вулицях Першотравневій, Вчительській, Лісовій Поляні, для безперебійного водопостачання були з’єднані водопроводи «радгосп-завод». У відділках Шевченка, Тишенківка, Вакулиха та с. Мар’янівка також було прокладені та відремонтовані водогінні системи.  Зусиллями  комунального господарства проведено газове постачання по вулицях Відгодівельній та Світлій, що у Халтурино. Жителям приватних будинків безоплатно надавались послуги по обробітку присадибних ділянок, підвезенні автобусом дітей до ДНЗ «Малятко» та людей на пасовища для доїння велика рогатої худоби.

  Крім того, за період з 2002 - 2010 рік Халтуринським ГСКП були прибрані та вивезені всі несанкціоновані сміттєзвалища у селі. Проводились роботи по облаштуванню грунтових доріг (засипано щебнем) по вулицях Кучеренка, Грушевського, Учительській, по ремонту і благоустрою ДНЗ «Малятко» та дільничної лікарні, Краснянського БК та ФАПу.

 Кожного року в осінньо-зимовий період працівники комунального господарства проводять очистку доріг від снігу. Під постійним  контролем – догляд та утримання в належному стані вуличного освітлення.

Фото без опису За часи правління Мартинівського сільського голови Віктора Івановича Котенка спільно із керівництвом Халтуринського ГСКП встановлено та утримуються в належному стані дитячі майданчики, прокладено нові водогони в с. Мар’янівка (2018-2021 р.р.) та с. Білухівка (2021 р.); забезпечено альтернативними видами опалення заклади культури, освіти (ДНЗ «Малятко»), ЦНАП, приміщення сільської ради, старостатів; придбано спецавто для надання асенізаційних послуг населенню; придбано сміттєвоз, встановлено сміттєві баки в населених пунктах громади та вивозиться сміття до полігону з ТПВ.

  Гордістю Халтуринського ГСКП є футбольна команда «Комунальник», яка була створена на базі даного підприємства та  неодноразово являлась призером чемпіонатів з футболу Карлівського району.

Фото без опису  З грудня 2021 року Халтуринське ГСКП очолює Михайло Анатолійович Гаврюшенко. Працюють у цьому підприємстві 36 працівників.

  У найближчому майбутньому, а саме, цього року, Михайло Анатолійович спільно із керівництвом Мартинівської сільської ради спланували проведення наступних видів робіт, спрямувавши відповідну суму коштів із місцевого бюджету: облаштування зон відпочинку та встановлення альтанок біля водойм населених пунктів громади; встановлення спортивного майданчика для фізичної реабілітації в с. Білухівка; проведення поточного ремонту вуличного освітлення; видалення аварійних дерев; поточні ремонти водонапірних мереж в с. Білухівка та с. Мартинівка; капітальний ремонт свердловини у   с. Варварівка.

 

Фото без опису   З нагоди 20-ї річниці Халтуринського ГСКП вітаємо усіх, хто причетний до його створення, існування, роботи та розвитку.

  Бажаємо екс – керівникам та робітникам, теперішнім працівникам здоров’я та мирного неба! Велика вдячність тим, хто забезпечує життєдіяльність громади належним чином під час воєнного стану.

  Шановні працівники Халтуринського ГСКП! Наполегливості у досягненні поставлених цілей, грандіозних планів та їх реалізації! Перемога скоро !

   Поважаймо працю один одного та гуртуймося для ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь