A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулась чергова сесія Мартинівської сільської ради

Дата: 12.08.2022 14:32
Кількість переглядів: 519

 Фото без опису   12 серпня під головуванням Мартинівського сільського голови Віктора Котенка за участю 12 депутатів, старост Білухівського та Варварівського старостинських округів, членів виконавчого комітету, керівника Решетилівської окружної прокуратури, представників базових підприємств,  ГПУ «Шебелинкагазвидобування» та ГПУ «Полтавагазвидобування», запрошених відбулася XXI чергова сесія VIII скликання Мартинівської сільської ради. Після ознайомлення з порядком денним та обрання лічильної комісії депутати приступили до роботи.

 

  

Фото без опису 

  По першому питанню депутати заслухали та взяли до відома  інформацію керівника Решетилівської окружної прокуратури Івана Сагайдачного «Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Решетилівської окружної прокуратури на території Полтавського району упродовж I півріччя 2022 року».

 Далі прийняли рішення щодо внесення змін до Програми підтримки та розвитку Халтуринського ГСКП на 2022 рік, про що доповідала начальник фінансового відділу Юлія Думенко.

  З метою позитивного розгляду заяви, що надійшла на ім’я голови  Мартинівської сільської ради від матері загиблого Героя під час безпосередньої участі у бойових діях, депутати внесли зміни до комплексної Програми соціального захисту населення Мартинівської СТГ на 2022 рік.

Фото без опису  Потому сесія затвердила звіт щодо виконання бюджету Мартинівської сільської територіальної громади за I півріччя 2022 року та внесла певні зміни до сільського бюджету.

 По питанню затвердження в новій редакції установчих документів освітнього закладу Мартинівської сільської ради слово мала головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти відділу освіти, культури та спорту Олена Родик. Після її виступу депутати вирішили перейменувати комунальний заклад Варварівський навчально-виховний комплекс «загально-освітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад» у Варварівський ліцей, затвердивши відповідний Статут.

Фото без опису  Заступник голови Олександр Родик вніс на затвердження депутатського корпусу Програму підтримки військовослужбовців військової служби, які уклали контракт зі Збройними Силами України на 2022 рік. Крім того, виступив про внесення змін до Програми підтримки підрозділів територіальної оборони на території Мартинівської сільської ТГ на 2022 рік.

  У порядку денному народні обранці врегулювали питання оренди та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна Мартинівської ТГ; надали дозвіл на списання комунального майна – основних засобів, які вичерпали ресурс експлуатації та не підлягають відновленню, з балансу Халтуринського ГСКП; передали з балансу виконавчого комітету Мартинівської сільської ради на баланс комунального підприємства Халтуринське ГСКП спецтехніку, яка придбана для благоустрою територій населених пунктів (навантажувач телескопічний, два трактори та колісний ковшовий екскаватор-навантажувач).

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Окремим блоком, під час якого плідно працювали депутати, адвокат із земельних питань Людмила Левошко та представники газопромислових управлінь, постало прийняття відповідних рішень із земельних питань. У порядку діалогу та законопояснень було вирішено: щодо укладання угоди на проведення робіт з облаштування Західно-Хрестищенського ГКР підключення свердловини № 534, про розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права сервітуту, про проведення інвентаризації певних земельних ділянок, про погодження комплексу робіт з метою поліпшення існуючих шляхів за межами населених пунктів, про укладання угоди на проведення розвідувальних робіт (дослідно-промислової розробки родовища) шляхом розміщення свердловини № 108 Розпашнівського ГКР ГПУ «Полтавагазвидобування», про включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди на які буде продано на земельних торгах у формі аукціону, та інше.

   Підсумки пленарного засідання чергової сесії підвів сільський голова, дякуючи всім за роботу, бажаючи терпіння, єдності та віри у кращі часи.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь