A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Розпочато роботи по вивезенню несанкціонованих сміттєзвалищ на території населених пунктів громади

Дата: 15.08.2022 13:20
Кількість переглядів: 614

  Відповідно до плану роботи Халтуринського ГСКП та Програми підтримки та розвитку даної установи на 2022 рік розпочато роботи по вивезенню несанкціонованих сміттєзвалищ на території населених пунктів громади.

   Насьогодні прибрано місця складування відходів у с. Варварівка на території навчального закладу (школи-інтернату)  та у Мартинівці по вулицях Лісова Поляна та Калинова. Найближчим часом у всіх населених пунктах Мартинівської громади проблему несанкціонованого сміттєзвалища буде вирішено!

Шановні громадяни!

  З метою припинення подальшого забруднення навколишніх територій та облаштування несанкціонованих сміттєзвалищ, звертаємось до мешканців громади з проханням вивозити сміття до облаштованого сміттєзвалища, яке знаходиться на території бувшого цегельного заводу, що у Мартинівці, та має під’їзд з твердим покриттям. Також позбутися твердих побутових відходів та сміття, яке накопичується в господарстві, можливо шляхом пакування його в мішки та винесення на вулицю під час проведення регулярного збору сміттєвих відходів відповідно до графіку.

   Крім того, нагадуємо, що для збору сміття на території усіх населених пунктів громади встановлені сміттєві баки (у кількості 140 одиниць) та розміщені сітки для збору пластикової тари. Будьмо господарями свого дому та поважаймо працю інших! Дбаймо про порядок, чистоту та збереження екології нашої малої Батьківщини разом! І все буде ДОБРЕ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь