Мартинівська сільська громада
Полтавський

Козацькі розваги у Білухівці

Дата: 17.10.2022 10:08
Кількість переглядів: 377

Фото без опису  14 жовтня з нагоди Дня Захисників та Захисниць України у Білухівському старостинському окрузі відбулись козацькі розваги.

  Свою кмітливість, спритність, витривалість, силу та почуття гумору демонстрували гурти козаків  із с. Мар’янівка, с. Варварівка, с. Білухівка та     с. Мартинівка.

  Хлопці варили козацьку юшку. Для цього вони шукали місце для привалу на конях, переправлялися через річку, носили воду та сіль. А поки юшка варилася, козаки розважалися, перетягували канат, стрибали у мішках, влучали у ціль, змагалися у швидкості та силі.

  Привітати команди та усіх присутніх зі святами завітали заступник Мартинівського сільського голови Олександр Родик, староста Білухівського старостинського округу Алла Бойченко, староста Варварівського старостинського округу Михайло Данець, начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко, головний спеціаліст Ріта Шандиба. Гостей зустріли запашним короваєм.

   Юнаки своїми вміннями, які притаманні тільки українцям, довели, що ми найкраща нація. А ще ми дружні та вміємо підтримувати один одного та йти на допомогу. Так сталося, що у Варварівській команді не вистачало одного гравця і команда могла б не брати участь у змаганнях. Та на виручку прийшов юнак із Білухівки і змагався за цей гурт козаків. Саме такі незначні порядні випадки об’єднують нас у одну громаду, одну державу. Бо ми-найкраща нація у світі! І все буде добре! І все буде Україна!

 По закінченню дійства, як завжди ведеться у Білухівці, всіх пригостили козацькою кашею, варениками та винігретом. Учасники змагань отримали подарунки від очільника Мартинівської територіальної громади.

  Разом до перемоги!Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь