A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

З метою забезпечення електричною енергією об’єктів критичної інфраструктури територіальної громади закуплено бензинові генератори

Дата: 25.10.2022 16:02
Кількість переглядів: 512

Фото без опису Через пошкодження енергетичних об’єктів під час ракетних атак рашистами, в Україні ввели обмеження електропостачання. Українців попросили підготуватись до примусових відключень електроенергії та закликають мінімізувати споживання електрики з 7:00 до 23:00.

Останнім часом ми є свідками відключення світла, яке відбувається без графіку та попередження, що призводить до зупинки виконання певних вкрай необхідних робіт та завдань, що значно відчувається на життєдіяльності населення.

Тому, з метою забезпечення електричною енергією об’єктів критичної інфраструктури Мартинівської територіальної громади (АЗПСМ, адміністративного приміщення сільської ради, ЦНАПу, старостатів) за кошти сільського бюджету закуплено 4 бензинові генератори. У разі виникнення проблем з електрикою, ці енергетичні апарати живлення забезпечуватимуть заклади світлом. В подальшому такі ж генератори будуть встановлені у пунктах обігріву Білухівського та Варварівського старостинських округів.

Також, найближчим часом заплановано придбання більш потужних підстанцій для водяних свердловин  та централізованого водопостачання населення.

Крім того, на умовах партнерських відносин та у відповідності чинного законодавства, керівництво Мартинівської сільської ради веде перемовини із компанією Vodafone  щодо забезпечення безперебійного зв’язку та інтернету у населених пунктах громади (у випадку відключення електроенергії).

Шановні земляки!

Ситуація в енергетичній системі країни залишається напруженою, тому економити електроенергію сьогодні й надалі вкрай важливо. Відтак  усіх свідомих громадян просимо продовжити економити електроенергію, особливо у пікові години споживання: 07.00-11.00 та 17.00-22.00.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!                                                     Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь