A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Робочий візит керівників Полтавської РВА

Дата: 28.10.2022 14:21
Кількість переглядів: 540

Фото без опису Сьогодні, 28 жовтня, з робочим візитом до Мартинівської сільської ради завітали начальник Полтавської РВА Дмитро Романов та його перший заступник Дмитро Задворкін.

У кабінеті очільника Мартинівської ТГ керівники області спільно із Віктором Котенко та Олександром Родиком спілкувалися з ряду питань, актуальних та важливих у наш час.

Зокрема, обговорили питання облаштування об’єктів критичної інфраструктури, що знаходяться на території громади, у випадку проблем з енергетикою; спілкувалися про фінансову допомогу ЗСУ, подальшого функціонування, утримання та  забезпечення  місцевого ДФТГ з метою покращення обороноздатності громади; вирішили питання формування Полтавського районного матеріального резерву з розрахунку на 10 діб; забезпечення Мартинівської ТГ телефоном супутникового зв’язку, який підключається до орбітальних супутників замість наземних стільникових станцій і гарантує постійний глобальний зв’язок; говорили стосовно необхідності придбання засобів хімічного захисту в необмеженій кількості (протигазів, спеціального захисного одягу).

Одним із питань, яке потрібно вкрай врегулювати, та стосується не тільки Мартинівської громади, є питання придбання кисневої станції у Карлівську ЦРЛ. З приводу цього прийняли рішення спільно із Ланнівською та Карлівською ТГ відпрацювати дієві кроки щодо спрямування коштів з місцевих бюджетів (у відповідності до кількості населення та пролікованих громадян) на кисневу потребу медичного закладу.

Крім того, обговорили щодо можливості  встановлення наземних укриттів у Білухівській та Мар’янівській гімназіях та ДНЗ «Малятко».

Потому, спільно із начальником відділу освіти, культури та спорту Тетяною Гречко оглянули стан укриття навчального закладу у с. Мартинівка. В даній школі проведено капітальний ремонт та будівництво підземного сховища, проведено вентиляцію, облаштовано туалетні кімнати, підключено водопостачання, закуплені ємкості для зберігання води, придбано парти та лавки для проведення навчального процесу. На даний час ремонтується кімната для медичного персоналу. Оглянувши приміщення облаштованого укриття, Дмитро Володимирович, був приємно вражений від побаченого. Він охарактеризував сховище одним із кращих та безпечних у Полтавській області.

Далі робочий візит був спрямований до Халтуринського ГСКП, де  директор  цього комунального підприємства Михайло Гаврюшенко, провів оглядову екскурсію техніки, яку  нещодавно придбали за кошти місцевого бюджету: шкільний автобус, маніту, трактор та інше. Крім того, Олександр Родик додав, що на сьогоднішній день у громаді стабільно проводиться робота щодо збору та  вивезення сміття, встановлено сміттєві баки по усіх населених пунктах громади.

По закінченню зустрічі, керівники Полтавської РВА, обіцяючи підтримку з будь-якого питання, бажали нашій громаді процвітання та розквіту, дякували очільникам Мартинівської ТГ за велику роботу, яку провели за останні два роки задля покращення життєдіяльності місцевого населення.

Віримо та працюємо разом задля кращих часів! Задля Перемоги! І ВСЕ буде добре!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь