Мартинівська сільська громада
Полтавський

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 20.11.2022 00:05
Кількість переглядів: 229

Фото без описуШановні аграрії Мартинівської територіальної громади

 Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

 Це особливий день, коли ми звеличуємо людину праці, можливо, найдревнішої і найшановнішої професії на Землі. Достаток у родині, золотаве зерно у полі, благополуччя села і надходження до бюджету держави – все це сьогодні забезпечують аграрії.

 З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю.   Відзначення цього свята - це визнання державою звитяжної праці аграріїв на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну роботі на землі!   Ви саме ті, хто обрали для себе професію в аграрній сфері і становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя. Завдяки Вашій господарській дбайливості, зна­нням і наполегливості живе село, розвивається сіль­ське господарство, яке є визначною складовою роз­витку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

Сьогодні сільське господарство Полтавщини працює і вдень, і вночі. І наші аграрії планують вийти на минулорічний «мирний» показник.

Фото без опису З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства - хліборобам, механізаторам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва - за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу під мирним небом!

Все буде добре! Все буде Україна! Разом до Перемоги!

 

З повагою,

Сільський голова                                         Віктор Котенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь