A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Затвердили звіт сільського голови за 2022 рік та прийняли бюджет на 2023

Дата: 22.12.2022 15:28
Кількість переглядів: 526

Фото без опису 22 грудня у приміщенні сільського будинку культури під головуванням Віктора Котенка відбулось засідання XXIV чергової сесії Мартинівської сільської ради.

  В порядку денному депутати затвердили звіт сільського голови  за 2022 рік та прийняли бюджет Мартинівської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Детальніше:

Згідно плану роботи заключної в цьому році сесії, депутати Мартинівської сільської ради провели наступну роботу: прийняли звіт сільського голови за 2022 рік; підтримали доповідь в.о. директора Халтуринського ГСКП про діяльність підприємства; заслухали про організацію харчування дітей в закладах загальної середньої та дошкільної освіти Мартинівської сільської ради у 2023 році; затвердили Програму розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Мартинівської сільської ради на 2023-2027 роки; затвердили Програму підтримки військовослужбовців, які перебувають на військовій службі в Збройних Силах України на 2023 рік; затвердили Програму соціального захисту населення та програму підтримки Халтуринського ГСКП на 2023 рік; підтримали Програму розвитку автомобільного транспорту у Мартинівській ТГ для задоволення потреб населення у перевезеннях на 2023 рік; проголосували за програму якісного медичного обслуговування населення та програму забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах на 2023-2024 роки; затвердили план роботи Мартинівської сільської ради на 2023 рік; розглянули клопотання ГПУ «Шебелинкагазвидобування», ПП «Агромаш», ФГ «С.В. Житниця» та інші питання.

Фото без опису   Звітуючи про проведену роботу у 2022 році, сільський голова розповів про конкретну роботу кожного відділу апарату виконавчого комітету, про виконання бюджету за 2022 рік, інформуючи більш детально про використання бюджетних коштів по кожному розпоряднику; говорив про роботу Халтуринського ГСКП, поновлення транспортного парку новою технікою; зупинився  стосовно співпраці з Полтавською ОДА та РВА, інформував про плани на майбутнє. Під час виступу Віктор Іванович згадав загиблих Героїв-земляків у війні з російськими окупантами, хвилиною мовчання вшанували пам’ять про них. На завершення виступу дякував усім за плідну роботу, співпрацю та взаємопідтримку.

По питанню прийняття бюджету на 2023 рік інформувала начальник фінансового відділу Юлія Думенко. «Прогнозні доходи загального фонду бюджету Мартинівської територіальної громади на 2023 рік розраховано в сумі 62 659 000,00 грн. У порівнянні з очікуваними надходженнями у 2022 році, обсяг збільшено на 3%, або на 2 114 300,00 грн».

 Наприкінці роботи сесії член виконавчого комітету сільської ради Наталія Панасенко, чоловік якої боронить нашу державу, вручила очільнику громади подяку від 93 окремої механізованої бригади «Холодний яр», в/ч А 1302. Військові вдячні за вагому волонтерську підтримку ЗСУ, що суттєво підвищує бойові можливості бригади.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь