Мартинівська сільська громада
Полтавський

Розпочато роботи по відновленню артезіанської свердловини у с. Варварівка

Дата: 10.01.2023 12:21
Кількість переглядів: 354

Фото без опису Завдяки тісній співпраці Мартинівської сільської ради з компанією АТ «Укргазвидобування» на території громади вдалося та вдається вирішити ряд важливих проблем. За роки спільної роботи проведено дуже багато корисних справ. Крайнє питання, з яким звернулися очільники Мартинівщини до керівництва АТ «Украгзвидобування», це надання благодійної допомоги у вигляді послуг спеціальної техніки та обладнання для відновлення водної свердловини по вулиці Полтавській у с. Варварівка.

  Так, у населеному пункті Варварівка Мартинівської сільської ради Полтавського р-ну Полтавської області склалась критична ситуація з мережею постачання води.

Водонапірна башта, яка була введена в експлуатацію у 1975 році і обслуговувала більшу частину населення села, на даний час є аварійною і вже не працює понад 12 років. У свій час вона обслуговувала навчальний заклад, школу-інтернат,  сільський будинок культури, амбулаторію, торгові заклади, два багатоквартирних будинки, домогосподарства споживачів води по вул. Центральна.

Питання ремонту водонапірних веж та заміна труб систем водопостачання - на постійному контролі у керівництва територіальної громади. У минулому році працівниками Халтуринського ГСКП проведено ряд робіт з ремонту мережі водопостачання у с. Мартинівка, замінено труби на пластикові по ряду вулиць населеного пункту.

Нещодавно працівниками комунального господарства частково проведено заміну водяних труб  і по вулицях  у с. Варварівка.

        Мартинівський сільський бюджет спрямовано на вирішення критичної ситуації з водою. На часі відновлення  водонапірної свердловини глибиною 170 метрів у Варварівському старостинському окрузі.

Вже сьогодні дані роботи розпочато. АТ «Укргазвидобування» миттєво відреагували на звернення, що було підготовлено виконавчим комітетом Мартинівської сільської ради, та прийняли позитивне рішення на благо нашої територіальної громади. Спільно працюємо по відновленню артезіанської свердловини.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь