A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 27.01.2023 12:50
Кількість переглядів: 189

Фото без опису  Сьогодні у актовій залі Мартинівської сільської ради під головуванням Олександра Родика відбулось засідання виконавчого комітету.

   Члени виконкому провели наступну роботу: заслухали інформацію про стан роботи із зверненнями громадян у 2022 році; про організацію громадських робіт на території Мартинівської сільської ради в 2023 році; затвердили План роботи комісії з питань ТЕБ та НС на території сільської ради у 2023 році та План основних заходів цивільного захисту Мартинівської сільської територіальної громади на 2023 рік.

    Далі здійснили тимчасову зміну статусу службового житла з метою передачі його до Фонду житла Мартинівської сільської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Розглянули про компенсацію витрат власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб по Мартинівській  територіальній громаді у грудні 2022 року.    

Фото без опису  Взяли до відома  зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Мартинівської сільської ради та підтримали інформацію щодо надання соціальних послуг та про їх припинення.

   Потому призначили опікуна для недієздатної особи та поставили на квартирний облік дитину-сироту.

   У «Різному» Олександр Далудін від імені Карлівського лісництва подякував старостам Білухівського та Варварівського старостинських округів за інформування місцевого населення щодо можливості придбання дров у даному державному підприємстві. Також обговорили питання обрізки дерев та полагодження містка біля кладовища у с. Варварівка та проведення декомунізації (процесу позбавлення від наслідків радянської ідеології) надпису на бетонній плиті під пам’ятником у Білухівці.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь