Мартинівська сільська громада
Полтавський

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-та річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2023 15:04
Кількість переглядів: 465

Фото без опису  З цієї нагоди  у Мартинівському сільському будинку культури за участю очільників та працівників сільської ради, старостинських округів, воїнів-афганців та воїнів-інтернаціоналістів, учнів шкіл, громадськості села відбулися урочистості.

  Зі словами подяки та пошани до запрошених гостей звернулися сільський голова Віктор Котенко, заступник сільського голови Олександр Родик, староста Білухівського старостинського округу Алла Бойченко та начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко.

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Голова місцевої ветеранської організації воїнів Афганістану Олександр Далудін також привітав своїх побратимів  із знаменним пам’ятним днем. Дякував кожному за сміливість та  мужність, виконання обов’язку перед державою.

  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто не повернувся додому.

  Традиційно, відповідно комплексної Програми соціального захисту населення Мартинівської сільської ради, кожному учаснику бойових дій на території інших держав виплачено грошову допомогу у розмірі 5 тис.грн.

   Після урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували аматори сцени  Мартинівської громади та, який заслуговує похвали, гучних аплодисментів та великої подяки, адже проведений на високому рівні.  

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

  

 

   Фото без опису           

 

 

 

 

   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису   

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     По завершенню концерту Тетяна Гречко передала в руки Олександру Далудіну квіти, які афганці відвезуть до могил своїх побратимів.

   На згадку про сьогоднішнє свято було зроблено спільне фото.

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

  Про афганську війну сказаного багато і різного. Правда досить часто хвороблива й гірка.  Але це не вина тих, хто гідно виконував свій військовий і громадянський обов’язок. Афган навіки об’єднав бійців – інтернаціоналістів в єдине велике братство.

   День 15 лютого – не лише данина пам’яті загиблим, перед якими в гіркій жалобі низько схиляємо голови. Водночас це прояв глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, ставши старшим за своїх ровесників на ціле життя.

   Тож, шановні воїни-інтернаціоналісти, прийміть найщиріші вітання з нагоди 34-ї річниці виводу військ з Афганістану. Міцного вам здоров’я, щастя, незгасного оптимізму, впевненості, твердої віри, здійснення мрій, гармонії з оточуючим світом. Ви є взірцем стійкості, мужності, відваги, активними членами громадянського суспільства, прикладом честі для молоді, наочним свідченням єдності поколінь.

   Хай ніколи в нашому житті не буде зловісних «чорних тюльпанів», а світ міцно засвоює науку жити за законами миру, злагоди, взаєморозуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь