A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Утворено місцевий підрозділ фермерів та приватних землевласників Мартинівської територіальної громади

Дата: 07.03.2023 15:31
Кількість переглядів: 762

Фото без опису 7 березня на базі Мартинівської сільської ради відбувся з’їзд фермерів та приватних землевласників територіальної громади.

Участь у зібранні взяли: голова Полтавської Асоціації фермерів і приватних землевласників ім. В. Чміленка Бурлак Василь Михайлович, начальник відділу моніторингу використання земельних і водних ресурсів Управління фінансового забезпечення, економічної стратегії, інвестиційної політики та моніторингу використання земельних і водних ресурсів Департаменту агропромислового розвитку облвійськадміністрації Косик Алла Іванівна, очільники Карлівського управління Полтавського обласного центру зайнятості Іщенко  Ірина Владиславівна та Корецька Оксана Олександрівна, адвокат  із земельних питань Левошко Людмила Сергіїівна, фермери та приватні землевласники.

Фото без опису  Лідер фермерського руху Полтавщини Василь Бурлак розповів про роботу громадської організації, яку він очолює, та назвав мету сьогоднішнього зібрання, що полягає у створенні базових фермерських об’єднань на території ОТГ області. «Адже завдяки тісній співпраці та зв’язку будь - які питання та проблеми вирішуються швидше і мають позитивний результат».

  Алла Іванівна інформувала присутніх  про зміни, які прийняті в земельному законодавстві України за період війни, щодо права постійного користування земельною ділянкою, оренди та викупу землі, проведення інвентаризації земель, самовільного заняття землі, та з інших питань.

 Людмила Сергіївна обгрунтувала своє бачення Закону України «Про фермерське господарство» та надала інші роз’яснення.

Фото без опису Працівники Карлівського управління Полтавського обласного центру зайнятості інформували стосовно механізму економічного стимулювання роботодавців до працевлаштування громадян, щодо можливості безоплатного для особи навчання на підставі ваучера на освіту, про програму мікрогрантів для створення або розвитку власного бізнесу.

  Як підсумок проведеної роботи, за ініціативи голови Полтавської Асоціації фермерів і приватних землевласників та згоди присутніх фермерів, на території Мартинівської сільської ради утворено місцевий підрозділ фермерів та приватних землевласників. Очолюватиме його Людмила Левошко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь