A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

24 березня свій день народження відзначає головний лікар Білухівської АЗПСМ Кадашов Гамід Рамазанович.

Дата: 24.03.2023 08:40
Кількість переглядів: 298

Фото без опису  Свою медичну діяльність Гамід Кадашов розпочав у 1994 році, коли після закінчення навчання у  Полтавській медичній академії, по розподілу, влаштувався на роботу до Білухівського фельдшерського пункту.    Першим в Карлівському районі пройшов навчання під час реформування первинної ланки сімейної медицини  та був першим лікарем першої в районі Амбулаторії загальної практики сімейної медицини. У своїй трудовій книзі має лише один запис, працює на займаній посаді все своє життя.

 

   У минулому році виконував свій лікарський  обов’язок на фронті, рятуючи життя та надаючи необхідну медичну допомогу нашим бійцям, які героїчно стоять на захисті України.

Фото без опису   Шановний ЛІКАРЮ ! Ви людина важливої професії, високого статусу і доброї душі.  Ви відданий своїй справі, Ви – професіонал медицини, Ви – справжній, вмілий, компетентний лікар, до Вас за допомогою та порадою звертаються не тільки жителі Мартинівської громади. З Вами не страшно «хворіти» !

  Колектив Мартинівської сільської ради вітає Вас з новим життєвим роком та бажає непереможної сили духу, цілеспрямованості, міцної нервової системи, відмінного здоров’я і всіх життєво необхідних благ. Нехай в кожному дні чекають успіх і удача, нехай кожне діло має переможний і радісний кінець. Нехай у  житті не буде ситуацій, коли знадобиться допомога  колег. Нехай доля вколе Вам 10 кубиків щастя, випише пару пігулок від невдачі, поставить компрес з любові і накладе шину удачі. Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь