A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Сьогодні  назавжди на щиті повертається додому наш Герой, Захисник України солдат Сергій Миколайович Возний.

Дата: 05.05.2023 09:10
Кількість переглядів: 1724

Фото без опису Страшна звістка знову сколихнула Мартинівську громаду.  Із фронту знову прийшла траурна звістка. 3 травня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області загинув наш земляк Сергій Возний.

Народився Герой 15 лютого 1975 року у с. Варварівка. У 1992 році по закінченню Варварівської середньої школи пішов працювати на Халтуринський цукровий завод. Навчався в Карлівському ДСА, здобув професію водія.

У 1993 -1995 роках проходив строкову службу в лавах Української армії в Луганську.

З 1997 року працював на хлібопекарні колгоспу «Дружби», а з 2005 року – у Варварівській спеціалізованій школі-інтернаті.

Все своє життя захоплювався гирьовим спортом. Був призером районних спортивних змагань на Кубок А.Л. Фисуна, мав ряд грамот та нагород.

У 2014-2015 роках виконував свій громадянський обов’язок, захищаючи Україну від російського агресора в зоні АТО в Донецькій області. Нагороджений медалями «Учасник бойових дій» та «За участь в АТО». Після повернення знову працював у Варварівькій школі-інтернаті.

На початку повномасштабного вторгнення росії на наші землі,  3 березня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації. Свою державу, малу Батьківщину, родину та нас з вами захищав 14 місяців. За мирну, незалежну та вільну Україну віддав своє життя.

У Героя залишились дружина та двоє дітей.

 

Схиляємо голови перед мужністю та відвагою, силою та патріотизмом полеглого Захисника. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку ми не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та усім, хто втратив дорогу людину. Вічна пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

Шановні односельці!

Зустріньмо гідно живим коридором нашого Захисника Сергія Возного та проведімо його в останню путь до його останнього місця спочину.

Орієнтовний час зустрічі Героя о 13.30 год. -14.00 год. (час може змінюватись, інформуватимемо додатково)

Траурна колона буде шикуватися від перехрестя доріг на в’їзді у с. Варварівка. Жалобний кортеж із тілом загиблого Воїна  рухатиметься до його будинку по вул. Центральній.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь