Мартинівська сільська громада
Полтавський

Виїзний прийом громадян у Варварівському старостинському окрузі

Дата: 18.05.2023 14:26
Кількість переглядів: 684

Фото без опису Сьогодні, 18 травня, з метою сприяння жителям сіл громади у вирішенні питань за місцем їх проживання, сільський голова Віктор Котенко провів виїзний особистий прийом громадян у Варварівському старостинському окрузі.

Зустріч проводилась за участі старости Михайла Данця та депутата сільської ради Артема Багачова. На прийом до голови завітали 26 місцевих жителів. Спілкування відбувалось у сфері колективних переговорів.

Звернення громадян стосувались: благоустрою і ремонту дорожнього покриття населеного пункту, встановлення дорожніх знаків заборони руху вагового транспорту по вул. Хліборобів, облаштування пляжної зони біля річки, придбання причіпного грейдера з метою ремонту та утримання доріг комунального значення, стосовно організації спортивних та дозвільних заходів для молоді, створення та підтримка місцевої футбольної команди, облаштування роздягальні на сільському стадіоні, озеленення парку, оновлення бібліотечного фонду, та інше.

Низку звернень Віктор Іванович спільно із Михайлом Федоровичем та Артемом Вікторовичем вирішували відразу, надававши громадянам вмотивовані відповіді та роз’яснення. Окремі ж питання, які потребують додаткового розгляду,  головою взяті на особистий контроль, та передані на опрацювання апарату виконавчого комітету сільської ради, старості та КНП «Халтуринське ГСКП».

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь